Διαφήμιση & Προώθηση για Πλαστικούς Χειρουργούς

Εμπιστευτείτε τους καλύτερους

Η ιστοσελίδα πλαστικοιχειρουργοι.com έχει διαφημιστικό και προωθητικό χαρακτήρα και αναφέρεται αποκλειστικά για πλαστικούς και αισθητικούς χειρουργούς οι οποίοι σκέφτονται σοβαρά την ανάπτυξη του πελατολογίου και της φήμης τους.

Θα θέλαμε πραγματικά να βοηθήσουμε όλους τους πλαστικούς χειρουργούς να αναπτύξουν το πελατολόγιο τους αλλά δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό και δεν μας επιτρέπει να συνεργαστούμε με όλους.

Προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι ενεργοί επισκέπτες της ιστοσελίδας πλαστικοιχειρουργοι.com, και πιθανοί πελάτες σας, θα πετύχουν ποιοτικά αποτελέσματα δεχόμαστε έναν περιορισμένο αριθμό αιτούντων πλαστικών χειρουργών που θα επιλέξουμε να συνεργαστούμε μαζί τους.

Βασίζουμε την επιλογή μας στα παρακάτω 2 βασικά κριτήρια:

Παρουσία & Αξιοπιστία

Απόδειξη ενεργής παρουσίας

Οι υπηρεσίες μας έχουν σκοπό να βοηθήσουν τον εκάστοτε αξιόλογο πλαστικό χειρούργο κάθε πόλης/περιοχής να αυξήσει την βάση των πελατών/ασθενών του και να προσεγγίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο και στοχευμένο κοινό.

Εφαρμόζουμε για τους συνεργάτες μας μεθόδους που δίνουν την δυναμική να αποκτούν νέους πελάτες 24 ώρες το 24ωρο.

Δεν παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε νεοεμφανιζόμενους πλαστικούς χειρουργούς που δεν επιθυμούν να αναπτύξουν σημαντικά την βάση των πελατών τους, δεν είναι πολύ καλοί επαγγελματίες και ενδιαφέρονται πραγματικά για τους πελάτες/ασθενείς τους.

Απόδειξη ενεργού ιατρείου και αξιοπιστίας

Κάθε πλαστικός χειρουργός που συνεργαζόμαστε πρέπει να έχει θετική φήμη και κριτικές στην κοινότητα του αλλά και σε διάφορα άλλα Digital κανάλια, όπως το Google My Business.

Δεδομένου ότι θα φέρνουμε πολλούς νέους επισκέπτες στο ιατρείο σας, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι τους στέλνουμε σε πλαστικούς χειρουργούς που παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες πλαστικής και αισθητικής χειρουργικής και ενδιαφέρονται πραγματικά για τους πελάτες/ασθενείς τους.

Τρόποι Διαφήμισης

Η ιστοσελίδα πλαστικοιχειρουργοι.com είναι από τους μεγαλύτερους διαδικτυακούς ιστότοπους στην Ελλάδα, που ασχολούνται αποκλειστικά με την πλαστική χειρουργική. Προσφέρουμε άμεση και γρήγορη πληροφορία στους επισκέπτες μας για να μπορούν όχι μόνο να βρίσκουν τον πλαστικό της πόλης/περιοχής τους αλλά και να μάθουν χρήσιμες πληροφορίες για τις διάφορες πλαστικές/αισθητικές επεμβάσεις, να διαβάσουν διάφορα ενδιαφέροντα άρθρα στο blog μας για την αισθητική χειρουργική και να είναι πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις σε αυτήν την αγορά.

Η ανάπτυξη της ιστοσελίδας είναι δυναμική αφού κάθε μήνα αυξάνει την online ορατότητα της με επισκεψιμότητα αποκλειστικά σχετική με αναζητήσεις πάνω στην πλαστική χειρουργική και σχετικών αναζητήσεων, κάτι που δίνει τεράστια δυναμική σε αυτόν που διαφημίζεται σε αυτήν αφού «φαίνεται» αποκλειστικά και μόνο στο κοινό που τον ενδιαφέρει να προσεγγίσει.

1. Πόλη / Περιοχή σας – Οι Γιατροί μας

Δημιουργούμε ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό προφίλ για εσάς και το ιατρείο σας και σας τοποθετούμε στην ανάλογη πόλη/περιοχή που βρίσκεστε.

2. Στο Blog μας με την δυνατότητα δημιουργίας άρθρων

Me Guest Post στέλνοντας μας το κείμενο – άρθρο που θέλετε να δημοσιεύσουμε.

3. Με Link Insertion

Με εισαγωγή συνδέσμου σε ήδη υπάρχον περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας

4. Άλλες Προτάσεις

Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε αξιόλογη πρόταση που θα μας κάνετε και θα μπορούσαμε να συζητήσουμε μαζί σας πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

* Αν νομίζετε ότι πληρείτε τα κριτήρια μας και θέλετε να διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να μιλήσετε απευθείας μαζί μας, θα προγραμματίσουμε μια online επικοινωνία και θα σας εξηγήσουμε την διαδικασία και θα λύσουμε τυχόν απορίες που έχετε.

Για να ξεκινήσετε την διαδικασία αξιολόγησης, συμπληρώστε απλώς την παρακάτω φόρμα. Μόλις την υποβάλετε, θα εξετάσουμε την αίτηση σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 48 ωρών.

Backlinks από το πλαστικοιχειρουργοι.com;

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή απορία. Ζητήστε μας να ενημερωθείτε για το κόστος για κάθε είδος διαφήμισης.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα κατά την περιήγηση σας στην πλατφόρμα μας; Αφήστε  το μήνυμα σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

    Ποιοι είστε: