Πλαστικός Χειρουργός – Σωτήριος Τσέπουρας

sotirios-tsepouras

Dr. Σωτήριος Τσέπουρας

Πατριάρχου Ιωακείμ 12, Θεσσαλονίκη 546 22

facebook-icon-x48instagram-icon-x48youtube-icon-x48

Σύντομο Βιογραφικό

Ο πλαστικός χειρουργός Σωτήρης Τσέπουρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη ενώ η καταγωγή του είναι από την Κοζάνη. Αποφοίτησε από το 2ο λύκειο Άνω Τούμπας και εισήχθη στο Ιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) με τον θεσμό των πανελληνίων εξετάσεων.

Μετά από εξαετή φοίτηση έλαβε το πτυχίο της ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης με βαθμό ‘Λίαν Καλώς’. Στη συνέχεια ασκήθηκε για 2 έτη στη γενική χειρουργική, στην Β΄ Χειρουργική Κλινική του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Ακολούθως συνέχισε για 4 έτη την ειδίκευση του στην Πλαστική Χειρουργική, στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας του πλαστικού χειρουργού μετά από επιτυχείς εξετάσεις από την ελληνική επιτροπή Πλαστικής Χειρουργικής. Είναι διδάκτωρ της ιατρικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τακτικό μέλος της ελληνικής εταιρείας πλαστικής, επανορθωτικής και αισθητικής χειρουργικής. Στα πλαίσια της εκπόνησης της διδακτορικής του διατριβής μελέτησε διεξοδικά την επίδραση της τοπικής εφαρμογής αρνητικής πίεσης στην πρόσληψη βιοτεχνολογικών υποκατάστατων δέρματος για την κάλυψη ελλειμμάτων δέρματος και μαλακών μορίων, έρευνα για την οποία βαθμολογήθηκε με ‘Άριστα’ από την επταμελή εξεταστική επιτροπή.

Ο Σωτήρης Τσέπουρας είναι παντρεμένος και πατέρας 3 παιδιών.

Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση / Εμπειρία

  • Yπηρετεί στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
  • Παράλληλα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Θεσσαλονίκη και συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές όπου και ασχολείται με όλο το φάσμα των επεμβάσεων της Πλαστικής Χειρουργικής.

Αισθητικές θεραπείες που αναλαμβάνει

Για Γυναίκες

Επεμβάσεις για Γυναίκες

Για Άνδρες

Επεμβάσεις για Άνδρες

Πληροφορίες Ιατρείου

Πατριάρχου Ιωακείμ 12, Θεσσαλονίκη 546 22

Gallery Φωτογραφιών

  • tsepouras-iatreio-01
  • tsepouras-iatreio-02
  • tsepouras-iatreio-03
  • tsepouras-iatreio-04
  • tsepouras-iatreio-05
  • tsepouras-iatreio-06
  • tsepouras-iatreio-07
  • tsepouras-iatreio-08

Video Gallery

Γνώμες και Κριτικές

Ο Καλύτερος Πλαστικός Χειρουργός στη Θεσσαλονίκη αλλά και ο Καλύτερος Άνθρωπος. Επίσης Μόνιμη Αποτρίχωση και στους Άντρες με το Νέο Laser Αποτρίχωσης!

B. S

Εξαιρετικός επιστήμων και υπέροχος άνθρωπος! Όμορφο, ζεστό ιατρείο! Συζητώντας, βρήκαμε την καλύτερη επιλογή για μένα και του είμαι ευγνώμων. Ο γιατρός μου στην Θεσσαλονίκη και δεν τον αλλάζω με κανέναν! Ευχαριστώ πολύ για όλα.

S. W.b.A

Πολυ ευγενικος δεν σε ξεπεταει ασχολειται μαζι σου,στα εξηγει ολα…ακομα δεν καναμε την επεμβαση αλλα μολις την κανουμε θα γραψω για το αποτελεσμα

M. S

Καταπληκτικός ιατρός και πάνω απ´ολα απίστευτος άνθρωπος! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

V. K

Υπέροχος άνθρωπος κ γιατρός… Σου λέει τη γνώμη του (αφού ερωτηθεί και μόνο) χωρίς να έχει σκοπό τα χρήματα … Όταν το ρώτησα για κάτι που ήθελα στο πρόσωπο Μου είπε απλά ότι δε χρειάζομαι τίποτα.. και σύμβουλος ψυχολογίας λοιπόν δε σας κρύβω ότι κάτι έκανα τελικά και το αποτέλεσμα εξαιρετικό Σας τον συνιστώ………!!!!

Α. Σ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πατριάρχου Ιωακείμ 12, Θεσσαλονίκη 546 22