Πλαστικός Χειρουργός – Νικόλαος Μαζαράκης

nikolaos-mazarakis

Dr. Νικόλαος Μαζαράκης

Λεωφ. Μεσογείων 163Α, Αθήνα 115 63

facebook-icon-x48instagram-icon-x48

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Δρ Νικόλαος Μαζαράκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Εισήχθη στο Ιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων το 1999 κατόπιν Πανελληνίων Εξετάσεων. Το 2005 αποφοίτησε απο τη ΣΣΑΣ ως Αξιωματικός Υγειονομικού Ιατρός κατόπιν επιτυχούς ολοκλήρωσης των πανεπιστημιακών του σπουδών στην Ιατρική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Υπηρέτησε για δύο έτη στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών και παράλληλα αποφοίτησε επιτυχώς από το Σχολείο Αεροπρικής Ιατρικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Τομείς που εξειδικεύεται

Χειρουργική μαστού, δέρματος και μαλακών μορίων

Χειρουργική τραύματος

Διαχείριση και αποκατάσταση εγκαύματος

Σπουδές και Κατάρτιση

 • Ιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων το 1999
 • Το 2009 ξεκίνησε την ειδίκευση του στην Ά Χειρουργική Κλινική του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών.
 • Το 2011 συνέχισε την εκπαίδευση του στην Κλινική Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής του Αντικαρκινικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών  «Ο Άγιος Σάββας”.
 • Το Σεπτέμβριο του 2015 έλαβε ,κατόπιν επιτυχών εξετάσεων, τον τίτλο της ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής.

Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση / Εμπειρία

 • Το 2015 ολοκλήρωσε τη μεταπτυχιακή του εκπαίδευση στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο αντικείμενο της Ελάχιστα Παρεμβατικής και Ρομποτικής Χειρουργικής.
 • Στη συνέχεια  υπηρέτησε για δύο έτη ως Διευθυντής Τμήματος Υγειονομικής Υποστήριξης του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων της Νέας Περάμου Αττικής.
 • Το Δεκέμβρη του 2017 μετέβη με υποτροφία στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου μετεκπαιδεύτηκε στην «Αποκατάσταση Μαστού μετά από Μαστεκτομή»  στο Nottingham University Hospital, NHS για ένα έτος. Κατά την εκπαίδευση του στο εξωτερικό είχε τη δυνατότητα να συνεργαστεί με καταξιωμένους και διεθνούς φήμης πλαστικούς χειρουργούς όπως ο Mr G. Perks, Mr T. Rasheed, Mr S.J. McCulley συμμετέχοντας σε μια πληθώρα μικροχειρουργικών αλλά και αισθητικών επεμβάσεων.
 • Από τον Ιανουάριο του 2019 εργάζεται σαν Επιμελητής στην Κλινική Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής του 401 ΓΣΝΑ.
 • Παρακολουθεί τα σημαντικότερα ελληνικά και διεθνή συνέδρια με συμμετοχή σε εργασίες και ανακοινώσεις.
 • Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής  Χειρουργικής (ΕΕΠΕΑΧ), της Εταιρείας Μικροχειρουργικής και Άκρας Χειρός καθώς επίσης και ενεργό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
 • Παράλληλα είναι μέλος του General Medical Council του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αισθητικές θεραπείες που αναλαμβάνει

Για Γυναίκες

Επεμβάσεις για Γυναίκες

Για Άνδρες

Επεμβάσεις για Άνδρες

Πληροφορίες Ιατρείου

Λεωφ. Μεσογείων 163Α, Αθήνα 115 63

Video Gallery

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφ. Μεσογείων 163Α, Αθήνα 115 63