Πλαστικός Χειρουργός – Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος

konstantinos-spiliopoulos

Dr. Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος

Κων/νου Βεντήρη 7, Αθήνα 115 28

facebook-icon-x48instagram-icon-x48youtube-icon-x48

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος είναι ειδικευμένος πλαστικός χειρουργός, μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκης Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής. Είναι γεννημένος στην Αθήνα και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Είναι διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας. Έχει ειδικευθεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ.Γεννηματάς» στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής ,Μικροχειρουργικής Κέντρου Μελανώματος και Μονάδας Εγκαυμάτων καθώς και στην ΩΡΛ και Β’ Ορθοπαιδική κλινική του ιδίου νοσοκομείου.

​Έχει υπηρετήσει στο Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά “Μεταξά” στην Α’ χειρουργική κλινική καθώς και στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής. ​Έχει παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά μαθήματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κόβεντρυ της Αγγλιας και έχει εργαστεί σε ιδιωτικές κλινικές στην Γλασκώβη της Σκωτίας. Κατέχει τη θέση του Διευθυντή – Επιστημονικού Υπεύθυνου Πλαστικής Χειρουργικής στην μονάδα ημερήσιας νοσηλείας YODA στον Πειραιά.

​Επιθυμώντας να παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλότατου επιπέδου, επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση και εκμάθηση κάθε νέας τάσης και τεχνικής από προσωπικότητες ιδιαίτερου επιστημονικού κύρους παγκοσμίως.

Τομείς που εξειδικεύεται

Βλεφαροπλαστική 

Λιποαναρρόφηση

Ρινο-πλαστική

Αισθητική μη επεμβατική μέθοδος

Κοιλιοπλαστική

Σπουδές και Κατάρτιση

 • Διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας
 • Μετεκπαιδευτικά μαθήματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Κόβεντρυ, Αγγλία

Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση / Εμπειρία

 • Kspiliopoulos Plastic Surgery Clinic, Ιλίσια
 • Ιδιωτικές Κλίνικές στη Γλασκώβη
 • Ειδίκευση στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, Μικροχειρουργικής Κέντρου Μελανώματος και Μονάδας Εγκαυμάτων & και στην ΩΡΛ και Β’ Ορθοπαιδική κλινική, Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ.Γεννηματάς»
 • Υπηρεσία στην Α’ χειρουργική Κλινική, Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά “Μεταξά” & στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής

Ελληνική και Ευρωπαϊκή Εταιρία Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής

Αισθητικές θεραπείες που αναλαμβάνει

Για Γυναίκες

Επεμβάσεις για γυναίκες

Για Άνδρες

Επεμβάσεις για άνδρες

Πληροφορίες Ιατρείου

Κων/νου Βεντήρη 7, Αθήνα 115 28

Gallery Φωτογραφιών

 • spiliopoulos-iatreio-01
 • spiliopoulos-iatreio-06
 • spiliopoulos-iatreio-05
 • spiliopoulos-iatreio-04
 • spiliopoulos-iatreio-03
 • spiliopoulos-iatreio-02

Video Gallery

Γνώμες και Κριτικές

Άψογο και σύγχρονο περιβάλλον..το προσωπικό πολύ ευγενικό και διαθέτει επαγγελματική εξυπηρέτηση…εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος!! The absolute best!

nia pantalaki

Εξαιρετικός ιατρός και άνθρωπος! Μοντέρνο και καλόγουστο ιατρείο με σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνικές που δύσκολα βρίσκεις στα “κλασσικά” ιατρεία και κλινικές του είδους.

Alex Giannios

Όλα όσα έχουν γραφτεί ισχύουν 100%..ο γιατρός είναι εξαιρετικός, πολύ άνετος και νιώθεις σαν να τον ξέρεις χρόνια..και φυσικά η δουλειά του εκπληκτική.

x tri

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κων/νου Βεντήρη 7, Αθήνα 115 28