Πλαστικοί Χειρουργοί – Κατερίνη

Πλαστικοί χειρουργοί στην Κατερίνη

Πλέον όλο και περισσότεροι άνθρωποι ασχέτως φύλου και ηλικίας ενδιαφέρονται για να κάνουν μία πλαστική επέμβαση. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι πλαστικές πλέον είναι πολύ πιο ασφαλείς απ’ ότι παλιότερα αφού οι γιατροί έχουν πολύ καλύτερη κατάρτιση και πλέον έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Η πλαστική χειρουργική πλέον δεν θεωρείται «ξαδερφάκι» της κλασικής ιατρικής, αλλά και οι πλαστικοί χειρουργοί έχουν γίνει αξιοσέβαστοι επιστήμονες. Ο κλάδος πλέον έχει αποκτήσει μεγάλο κύρος αφού όλο και περισσότεροι αριστούχοι επιλέγουν τη συγκεκριμένη ειδικότητα, τόσο λόγω της μεγάλης δημοφιλίας της όσο και λόγω του γεγονότος ότι όλοι θέλουμε να βοηθάμε τους ανθρώπους να λάμπουν και να γίνονται πιο όμορφοι.

Ένας άλλος λόγος είναι φυσικά το γεγονός ότι οι επεμβάσεις αυτού του είδους έχουν γίνει σαφώς πιο οικονομικές και κατά συνέπεια, προσιτές σε όλους. Το κόστος μίας απλής πλαστικής πλέον αγγίζει τις μερικές χιλιάδες Ευρώ και κάποιες φορές μπορεί το κόστος να είναι και κάτω από τα χίλια. Αυτό οφείλεται κυρίως στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει στον κλάδο. Επιπλέον, όπως είπαμε και πριν η τεχνολογία αλλά και η επιστήμη έχουν προχωρήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα οι επεμβάσεις να γίνονται πιο γρήγορα και με λιγότερα έξοδα.

Όπως και να έχει, αν σας ενδιαφέρουν οι πλαστικές θα πρέπει να ξέρετε ότι πλέον δεν αποτελούν προνόμιο των πλουσίων αλλά είναι διαθέσιμες σε όλον τον κόσμο, οπότε όλοι πλέον μπορούν να αποκτήσουν την ομορφιά που πάντα ονειρεύονταν και να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που φέρνει αυτή η αλλαγή. Ωστόσο το κόστος μίας επέμβασης αν και δεν είναι πλέον πολύ μεγάλο, δεν είναι και μηδαμινό, όπως είπαμε και παραπάνω. Γενικά, οι καιροί είναι δύσκολοι όπως όλοι ξέρουμε, οπότε είναι καλό να εξοικονομούμε χρήματα όπου μπορούμε.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσουμε το όνειρο μας για μία πλαστική. Αυτό που πρέπει όμως να κάνουμε, είναι να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε το κόστος της επέμβασης όσο το δυνατόν περισσότερο. Πώς μπορούμε όμως να το κάνουμε αυτό; Ας δούμε μερικές συμβουλές για να κάνετε μία πραγματικά οικονομική επέμβαση στην Κατερίνη ή οποιαδήποτε άλλη πόλη.

Επιλέξτε έναν τοπικό γιατρό

Όπως είπαμε και πριν, πλέον θα βρείτε πλαστικούς χειρουργούς σε κάθε γωνιά και πόλη της Ελλάδας. Ακόμη και πόλεις όπως η Κατερίνη που δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες, έχουν να προσφέρουν μία αρκετά μεγάλη γκάμα από πλαστικούς χειρουργούς και αυτό είναι πολύ καλό για όσους θέλουν να κάνουν πλαστική. Το κύριο όφελος από το να επιλέξετε έναν τοπικό γιατρό είναι φυσικά οικονομικό. Δεδομένου ότι μία πλαστική επέμβαση δεν τελειώνει σε μία ή δύο συνεδρίες, είναι καλό να ταξιδεύετε όσο το δυνατόν λιγότερο για να μειώσετε τα έξοδα των μετακινήσεων σας και κατά συνέπεια και το συνολικό κόστος της επέμβασης όσο το δυνατόν περισσότερο. Το άλλο όφελος του να επιλέξετε έναν γιατρό στην Κατερίνη είναι ότι θα γλιτώσετε και τον χρόνο που θα σας φάνε οι μετακινήσεις προς τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα ή οποιαδήποτε άλλη μεγάλη πόλη θα επιλέγατε για την επέμβαση.

Για να βρείτε τους τοπικούς γιατρούς εύκολα και γρήγορα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στο Google ή σε κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης και να γράψετε το όνομα της πόλης σας μαζί με τον όρο πλαστικοί χειρουργοί, με άλλα λόγια, αρκεί να γράψετε πλαστικοί χειρουργοί στην Κατερίνη. Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε όλους τους γιατρούς που δηλώνουν διεύθυνση στην Κατερίνη αλλά και θα δείτε που ακριβώς βρίσκονται τα ιατρεία του κάθε ένα αφού μαζί με τα αποτελέσματα θα εμφανιστεί κι ένας χάρτης με το ακριβές «στίγμα» του κάθε γιατρού. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτόν που είναι πιο κοντά σε σας.

Επιλέξτε έναν ειδικό

Ένα πράγμα που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι που θέλουν να κάνουν μία πλαστική επέμβαση, είναι το γεγονός ότι δεν είναι όλοι οι πλαστικοί ίδιοι. Ο κάθε ένας έχει άλλη εκπαίδευση και κατάρτιση και δουλεύει περισσότερο σε κάποιο τύπο επεμβάσεων. Αν θέλετε να μειώσετε το κόστος της επέμβασης σας αλλά και να μειωθεί σημαντικά ο κίνδυνος να παρουσιαστούν λάθη, προβλήματα και επιπλοκές, η καλύτερη λύση είναι να επιλέξετε έναν γιατρό που να ειδικεύεται στην επέμβαση που σας ενδιαφέρει. Λόγω της μεγάλης πείρας του θα φροντίσει ώστε οι συνεδρίες σας να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες και πιο αποτελεσματικές, οπότε και θα μειωθεί το συνολικό κόστος αφού θα τελειώσετε γρηγορότερα απ’ ότι με έναν λιγότερο ειδικευμένο.

Για να βρείτε τον κατάλληλο πλαστικό χειρουργό για την επέμβαση σας το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε στη παραπάνω αναζήτηση και την επέμβαση που σας ενδιαφέρει. Έτσι θα πάρετε μία καινούργια σελίδα αποτελεσμάτων στην οποία θα βλέπετε μόνο γιατρούς που αναφέρουν συχνά την επέμβαση σας, άρα κι έχουν μία εξειδίκευση σε αυτήν. Τώρα που η λίστα υποψήφιων γιατρών θα έχει μειωθεί σημαντικά, θα είναι πολύ εύκολο να περάσετε στο επόμενο βήμα που αφορά την έρευνα και διαπραγμάτευση τιμών.

Διαπραγματευτείτε τις τιμές

Αφού λοιπόν έχετε βρει τους γιατρούς που σας ενδιαφέρουν το μόνο που μένει είναι να βρείτε πόσο περίπου θα σας κοστίσει η επέμβαση. Για να το πετύχετε αυτό θα χρειαστεί να κάνετε μια μικρή έρευνα αγοράς η οποία μπορεί να γίνει μόνο μιλώντας σχετικά με το κόστος με τον κάθε γιατρό ή με όσο περισσότερους μπορείτε. Αυτό μπορείτε να το κάνετε και από το τηλέφωνο ή μέσω mail, ωστόσο η καλύτερη επιλογή είναι να επισκεφθείτε τον κάθε γιατρό και να κάνετε μία μικρή συνάντηση που θα είναι και σαν μίνι συνέντευξη. Εκεί πέρα από το οικονομικό θα κρίνετε και το τι είδους άνθρωπος είναι ο πλαστικός χειρουργός και αν ταιριάζετε τόσο σαν χαρακτήρες όσο και από άποψη αισθητικής.

Όταν θα μαζέψετε τιμές από αρκετούς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτούς που σας τράβηξαν το ενδιαφέρον και τους ξεχωρίσατε και να διαπραγματευτείτε μαζί τους για την τιμή. Μπορείτε να τους πείτε και πόσο περίπου χρεώνουν οι άλλοι έτσι ώστε να σας κάνει καλύτερη τιμή. Σε κάθε περίπτωση, τόσο οι αντιπροτάσεις σας όσο και οι τιμές που προτείνετε θα πρέπει να είναι λογικά επίπεδα αλλιώς απλά θα κάνετε μία τρύπα στο νερό.

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν είναι δύσκολο να κάνετε μία επέμβαση οικονομικά, μάλιστα σε μία μικρή σχετικά πόλη σαν την Κατερίνη, μπορεί να είναι και πιο εύκολο απ’ ότι σε μια μεγάλη σαν την Αθήνα.