Πλαστικός Χειρουργός – Ιωάννης Λύρας

lyras-ioannis

Dr. Ιωάννης Λύρας

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 57, Αθήνα 115 21

Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 50, Ηράκλειο 713 06

facebook-icon-x48instagram-icon-x48linkedin-icon-x48youtube-icon-x48

Σύντομο Βιογραφικό

Ο πλαστικός χειρουργός Λύρας Ιωάννης (Ioannis Lyras) είναι ειδικός στην πλαστική χειρουργική του προσώπου και του σώματος. Ο Δρ Λύρας Ιωάννης (Yani Lyras) έχει εκπαιδευτεί δίπλα στο γνωστό βραζιλιάνο καθηγητή Ivo Pitanguy. Είναι διευθυντής κλινικής πλαστικής χειρουργικής σε νοσοκομείο των Αθηνών όπου και διενεργεί κλασσικές και νέες επεμβάσεις προσώπου, μαστού, μύτης, γλουτών, κοιλιάς, ώτων καθώς και εναλλακτικές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής (θεραπείες) για την βελτίωση λείανση των ρυτίδων, των ραγάδων και των ευρειαγγειών καθώς και την σύσφιξη της χαλάρωσης τόσο του προσώπου όσο και του σώματος.

Ο πλαστικός χειρουργός Iωάννης Λύρας (Yannis Lyras – plastic surgeon) είναι στη διάθεσή σας να απαντήσει σε κάθε ερώτηση που αφορά:

  • τον μαστό όπως: προσθετική μαστού, αυξητική μαστού, μειωτική μαστού, ανόρθωση μαστών, γυναικομαστία και αποκατάσταση μαστού.
  • την μύτη όπως λειτουργική και αισθητική ρινοπλαστική , διόρθωση και ευθειασμό ρινικής πυραμίδας και διαφράγματος, βελτίωση στη μορφή και την αναπνευστική λειτουργία της ρινός και την πλαστική του προφίλ (προφιλοπλαστική) με διόρθωση στο πηγούνι και το προγούλι.
  • την πλαστική του προσώπου με μικρό και κλασσικό λίφτινγκ (mini & classical face lift)
  • τους γλουτούς, την κοιλιά, το σωσίβιο και την μέση όπως λιποαναρρόφηση, λιπογλυπτική, λιποπλαστική, λιπόλυση με λέιζερ, ανόρθωση γλουτών,μίνι και κλασσική κοιλιοπλαστική
  • την πλαστική των αυτιών (ωτοπλαστική) και την πλαστική του τριχωτού της κεφαλής (μεταμοσχευση μαλλιών)
  • και γενικά την αισθητική και την επανορθωτική πλαστική χειρουργική όλων των περιοχών του προσώπου και του σώματος.

Αισθητικές θεραπείες που αναλαμβάνει

Για Γυναίκες

Επεμβάσεις για Γυναίκες

Για Άνδρες

Επεμβάσεις για Άνδρες

Πληροφορίες Ιατρείου Αθήνας

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 57, Αθήνα 115 21

Πληροφορίες Ιατρείου Ηράκλειου Κρήτης

Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 50, Ηράκλειο 713 06

Επιπλέον Περιοχές Εξυπηρέτησης

Θεσσαλονίκη

Κύπρος

Τα ραντεβού μας κλείνονται μέσω του ιατρείου μας στην Αθήνα.

Video Gallery

Γνώμες και Κριτικές

Ο κύριος Λύρας αναγνωρίζει το πρόβλημα σου και σε βοηθάει να το λύσεις χωρίς πόνο και με φοβερό αποτέλεσμα είναι άνθρωπος έξω καρδιά με χιούμορ και κοινωνικός ο καλύτερος γιατρός που έχω γνωρίσει με διαφορά

E. G

Ο Κυριος Λυρας ειναι ο καλυτερος πλαστικος χειρουργος. Τον ευχαριστω για ολα.ο καλύτερος γιατρός. Και ανθρωπος. Είναι μοναδικός !

O. M

Εξαίρετος γιατρός, υπέροχος άνθρωπος!! Οι δε κοπέλες του γραφείου, ευγενέστατες και εξυπηρετικότατες. Σας ευχαριστώ πολύ για την αντιμετώπιση.

J. G

Ο άνθρωπος με τα μαγικά χέρια Dr Ιωάννης Λύρας!!! Ειναι να μην πάθεις εξάρτηση μετα;Σε ευχαριστούμε για όλα!

X. P

Ο καλύτερος γιατρός που υπάρχει στην Ελλάδα είναι ο Λυρας. Ότι είπε ητανε και είναι αλήθεια. Έχω κάνει πρόσωπο χειρουργείο και ενέσεις και δεν πιστεύει κανένας ότι κάτι έχω κάνει. Ανωδυνα. 100% Φυσικό αποτέλεσμα. Ακόμα και άνθρωποι που με ξέρανε μου λένε ότι είμαι φρέσκια επειδή…άλλαξα το χρώμα των μαλλιών μου. Παντρευω τον γιο μου τον Ιούνιο και μόνο τον Κ. Λύρα εμπιστεύομαι. Ο μοναδικός ειλικρινής. Έχω πάει και σε άλλους. Ο κ Λυρας δεν υπάρχει. Σε αγαπάμε πολύ .

E. S

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 57, Αθήνα 115 21

Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 50, Ηράκλειο 713 06