Πλαστικός Χειρουργός – Ζήσης Μπουκουβάλας

zisis-boukouvalas

Ζήσης Μπουκουβάλας M.D., Ph.d

Ερμού 6, Αθήνα 105 63

Μαραγκού 3, Αθήνα 166 75

Κολοκοτρώνη 4, Κηφισιά 145 62

Κομνηνών 8, Θεσσαλονίκη 546 24

facebook-icon-x48instagram-icon-x48youtube-icon-x48

Σύντομο Βιογραφικό

Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο «ΑΝΑΤΟΛΙΑ» της Θεσσαλονίκης το 1979 και στην συνέχεια από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου το 1985. Αμέσως μετά ξεκίνησε την ειδικότητά του στην Μεγάλη Βρετανία όπου δούλεψε σε πολλές μονάδες Πλαστικής Επανορθωτικής Χειρουργικής και εγκαυμάτων όπως το «Charing Cross», το «Saint Thomas» και το «Leicester Royal».

Στην συνέχεια μετέβη στην Καλλιφόρνια των ΗΠΑ στο νοσοκομείο «Loma Linda» στα πλαίσια της διδακτορικής του διατριβής στην Μικροχειρουργική Επανορθωτική Χειρουργική.

Κατόπιν επέστρεψε στην Μεγάλη Βρετανία σαν Επιμελητής στην διάσημη μονάδα «Canniesburn» της Γλασκώβης , στο «Royal Infirmary» του Aberdeen καθώς και στο «Royal Devor and Exeter» του Exeter.

Στην συνέχεια πήρε το περιζήτητο «fellowship» του Βρετανικού Συλλόγου Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών σε θέση αναπληρωτή διευθυντή με έδρα το νοσοκομείο «Wellington» του Λονδίνου, κατά την οποία θέση υπήρξε ο μοναδικός κοινός παρανομαστής για τους 15 διαπρεπέστερους Πλαστικούς Χειρουργούς της εποχής.

Επιστρέφοντας Ελλάδα δημιούργησε την Ιατρική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής και Αντιγήρανσης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» στην  Θεσσαλονίκη και εκ παραλλήλου εκπλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή στην μικροχειρουργική.

Παράλληλα διατηρώντας πάντα το ιατρείο της Θεσσαλονίκης,  δούλεψε για 2 χρόνια ιδιωτικά στην Harley Street του Λονδίνου.

Η ιατρική εταιρεία “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” έχει σήμερα τέσσερα μεγάλα ιατρεία στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη με έδρα την Αθήνα και απασχολεί συνολικά 40 άτομα εκ των οποίων 5 Πλαστικούς Χειρουργούς, 2 Δερματολόγους και 2 εξειδικευμένους χειρουργούς στην μετεμφύτευση μαλλιών.  Εκ παραλλήλου διευθύνει την Μονάδα Πλαστικής Χειρουργικής στο νοσοκομείο «METROPOLITAN» έχοντας ένα επιτελείο από 8 Πλαστικούς Χειρουργούς.

Τομείς που εξειδικεύεται

Λιποαναρρρόφηση 4D High Definition

Αυξητική Στήθους

Βλεφαροπλαστική

Σπουδές και Κατάρτιση

 • Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, 1985

Αισθητικές θεραπείες που αναλαμβάνει

Για Γυναίκες

Επεμβάσεις για Γυναίκες

Για Άνδρες

Επεμβάσεις για Άνδρες

Πληροφορίες Ιατρείων Αθήνας

Ερμού 6, Αθήνα 105 63

Μαραγκού 3, Αθήνα 166 75

Κολοκοτρώνη 4, Κηφισιά 145 62

Πληροφορίες Ιατρείου Θεσσαλονίκης

Κομνηνών 8, Θεσσαλονίκη 546 24

Επιπλέον Περιοχές Εξυπηρέτησης

Κύπρος

Νικοδήμου Μυλωνά 17, Λυκαβηττός Λευκωσίας
0030 210.80.10.000

Gallery Φωτογραφιών

Ιατρείων Αθήνας

 • mpoukouvalas-glyfada-iatreio-01
 • mpoukouvalas-glyfada-iatreio-02
 • mpoukouvalas-kifisia-iatreio-01
 • mpoukouvalas-kifisia-iatreio-02
 • mpoukouvalas-syntagma-iatreio-01
 • mpoukouvalas-syntagma-iatreio-02

Gallery Φωτογραφιών

Ιατρείου Θεσσαλονίκης

 • mpoukouvalas-thessaloniki-iatreio-01
 • mpoukouvalas-thessaloniki-iatreio-02
 • mpoukouvalas-thessaloniki-iatreio-03
 • mpoukouvalas-thessaloniki-iatreio-04

Video Gallery

Γνώμες και Κριτικές

Εχω φτάσει σε μια ηλικία που χρειαζόμουν μια πραγματική αλλαγή στην εμφάνισή μου. Οι θεραπείες που έκανα δεν κρατούσαν πολύ. Στην αναζήτηση του κατάλληλου γιατρού,επέλεξα τον κύριο Μπουκουβάλα για τα θετικά σχόλια που είδα γι αυτόν εντός και εκτός Ελλάδας αλλά και επειδή με κέρδισε στην κατ ιδίαν επαφή. Σας ευχαριστώ για το τέλειο αποτέλεσμα-γύρισα 15 χρόνια νεότερη!

Ν. Π

Έκανα μαζί σας ρινοπλαστική και αυξητική στήθους. Άλλαξε όλη η εικόνα μου!! Να σας έχει ο Θεός απλά ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ να ομορφαίνετε όλες εμάς που απεγνωσμένα πολλές φορές κάναμε λανθασμένη επιλογή είτε επειδή μας το πρότεινε μια φίλη είτε επειδή ήταν πολύ οικονομικότερο το κόστος κάπου αλλού και καταλήξαμε σε εσάς για να μας διορθώσετε. Ειλικρινά λυπάμαι όταν μπαίνουν κάποιοι και ΣΑΣ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΝ στην google… μόνο και μόνο γιατί δεν μπορούν να σας ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ…

Β. Α

Πολλοί λένε μια εικόνα, ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις !!! Η δίκη μου σιλουέτα, μετα από λιποπλαστική και ανόρθωση στηθους, είναι ένα όνειρο ! Ο γιατρός δεν είναι απλά ο καλύτερος στο είδος του, αλλά είναι ένας θαυματουργός καλλιτέχνης που ότι πιάσει, του δίνει την καλύτερη εκδοχή και μορφή που έχει κανεις φανταστεί ! Τόσο ο ίδιος, όσο και ολόκληρη η ομάδα του είναι εξαιρετικοί, σαν άνθρωποι και σαν επαγγελματίες ! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, από το να είσαι στα χέρια τους και εκείνοι απλά και γρήγορα να σε κάνουν να φαίνεσαι – να είσαι και να νοιώθεις Θεά !!! Σας ευχαριστω πολύ, που με κάνατε ακόμα πιο όμορφη και ευτυχισμένη !

G. A

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ερμού 6, Αθήνα 105 63

Μαραγκού 3, Αθήνα 166 75

Κολοκοτρώνη 4, Κηφισιά 145 62

Κομνηνών 8, Θεσσαλονίκη 546 24