Πλαστικός Χειρουργός – Ανδρέας Μουρατίδης

andreas-mouratidis

Dr. Ανδρέας Μουρατίδης

Αγίας Σοφίας 29, Θεσσαλονίκη 546 31

Σύντομο Βιογραφικό

Aποφοίτησα από το Γυμνάσιο της Έδεσσας με άριστα και την ίδια χρονιά  πέτυχα στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.

Έλαβα το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ.  με «Λίαν καλώς» και εκπλήρωσα την στρατιωτική μου θητεία και την υπηρεσία υπαίθρου(αγροτικό).

Εκπαιδεύτηκα επί 6 χρόνια για την ειδικότητα της Πλαστικής χειρουργικής και έλαβα τον τίτλο της ειδικότητας σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαικής Ένωσης . Ακολούθως μετεκπαιδεύτηκα και εξειδικεύτηκα στη Γερμανία (Wesseling|Koln-Prof. Olivari) στις πιο πρόσφατες και ενδιαφέρουσες μεθόδους της αισθητικής χειρουργικής .

Συμμετείχα σε πολλά εκπαιδευτικά και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια και Course (Βαρκελώνη, Ρώμη, Παρίσι κτλ) σε νέες και μοντέρνες τεχνικές στην πλαστική χειρουργική δπλα σε καθηγητές Πλαστικής Χειρουργικής διεθνούς φήμης.(Prof.Olivari, D.Marchac, Aiach Gilbert, R.Mazzola)

Συμμετείχα σαν ομιλητής σε στρογγυλά τραπέζια και ανακοινώσεις εργασιών σε πάνω από 100  συνέδρια, εκπαιδευτικές και μετεκπαιδευτικές ημερίδες εντός και εκτός της Ελλάδος.

Δημοσίευσα άρθρα και εργασίες, που αφορούσαν αντικείμενα της Πλαστικής Χειρουργικής, σε έγκυρα επιστημονικά περιοδικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πάνω από 20 χρόνια εξασκώ την ειδικότητα του Πλαστικού χειρουργού τόσο ως ελεύθερος επαγγελματίας όσο και από τη θέση του διευθυντού Πλαστικής Χειρουργικής στα Νοσοκομεία ¨ΠΑΝΑΓΙΑ΄και ΄ Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ΄ Θεσσαλονίκης όπου και εκπαίδευσα πολλούς ειδικευόμενους στις τεχνικές της Πλαστικής Χειρουργικής.

Έχω στο ενεργητικό μου εμπειρία πάρα πολλών επιτυχημένων επεβάσεων αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής,πολλές εκ των οποίων είχαν μεγάλο βαθμό δυσκολίας και απαιτούσαν ιδιαίτερη γνώση,τεχνική και εμπειρία.

Είμαι διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σπουδές και Κατάρτιση

  • Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης

Αισθητικές θεραπείες που αναλαμβάνει

Για Γυναίκες

Επεμβάσεις για Γυναίκες

Για Άνδρες

Επεμβάσεις για Άνδρες

Πληροφορίες Ιατρείου

Αγίας Σοφίας 29, Θεσσαλονίκη 546 31

Στοιχεία Επικοινωνίας

Αγίας Σοφίας 29, Θεσσαλονίκη 546 31