Πλαστικός Χειρουργός – Άρης Νταμάγκας

aristeidis-damagas

Dr. Άρης Νταμάγκας

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63, Αθήνα 115 21

facebook-icon-x48instagram-icon-x48linkedin-icon-x48youtube-icon-x48

Σύντομο Βιογραφικό

Ο πλαστικός χειρουργός Άρης Νταμάγκας μετρά πάνω από 20 χρόνια στο χώρο της Αισθητικής και Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής, συνδυάζοντας την εμπειρία με την εφαρμογή των τελευταίων επιστημονικών εξελίξεων. Είναι Διευθυντής στην κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εξειδικεύτηκε στη Μικροχειρουργική Αποκατάσταση και Αποκατάσταση Μαστού μετά από μαστεκτομή στη διεθνούς φήμης Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο. Εργάστηκε στο νοσοκομείο του Λονδίνου St. John’s Wood & Elizabeth, με αποκλειστικότητα στην Αισθητική Χειρουργική. Η μετεκπαίδευσή του ολοκληρώθηκε στο Southwestern University, στο Dallas των ΗΠΑ, στις πιο σύγχρονες τεχνικές της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής. Εκεί εκπαιδεύτηκε κοντά σε διάσημα ονόματα στον κόσμο της Αισθητικής Χειρουργικής, όπως τον Sam Hamra, τον Rod Rohrich, τον John Tebbets.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Χίλτον και συνεργάζεται με έγκριτα ιδιωτικά θεραπευτήρια της Αθήνας όπου πραγματοποιεί όλες τις επεμβάσεις της Αισθητικής και Επανορθωτικής Πλαστικής Χειρουργικής, αναλαμβάνοντας και σύνθετες περιπτώσεις, που χρήζουν επανεπέμβασης. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη ρινοπλαστική, τη βλεφαροπλαστική, το facelift, την αυξητική στήθους, την κοιλιοπλαστική και την επέμβαση κατά της γυναικομαστίας, υιοθετώντας μεθόδους και τεχνικές που εξασφαλίζουν φυσικά και μακροχρόνια αισθητικά αποτελέσματα.

Στο σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο χώρο του ιατρείου προσφέρεται όλο το φάσμα των ελάχιστα ή μη επεμβατικών εφαρμογών της πλαστικής χειρουργικής (μπότοξ, υαλουρονικό οξύ, μεσοθεραπεία, αναζωογόνηση με βλαστοκύτταρα κ.ά.). Ιατρικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς δίνουν τη δυνατότητα απάλυνσης των ρυτίδων, αναζωογόνησης, πρόληψης των σημαδιών της γήρανσης, σύσφιξης και ανόρθωσης του δέρματος του προσώπου και του σώματος, μόνιμης αποτρίχωσης.

Έχει πλήθος ομιλιών και συμμετοχών σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια, σε πολλά από τα οποία υπήρξε ομιλητής. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

 • Annual Aesthetic Meeting of American Society of Aesthetic Plastic Surgeons, New York, Apr 19-24, 2007
 • European Symposium Skin Regeneration, Juan-Les-Pins, France, Oct 25-26, 2007
 • International Course on Plastic and Aesthetic Surgery, Clinica Planas, Barcelona, May 7-10, 2008
 • 1st International Eurasian Aesthetic Course, Turkey, June 19-23, 2009
 • Oculoplastic Surgery, Munich, Nov 27-28, 2009
 • Instituto Javier de Benito,The evolution technology silhouette sutures, Barcelona, Oct 8-9, 2010
 • Beauty through Science, Stockholm, June 9-11, 2011
 • CATFAS IV Gent, Belgium, June 7-9, 2013
 • CATBBAS II, Brussels, June 19-22, 2014
 • 7th International Eurasian Aesthetic Plastic Surgery Course, Turkey, June 18-21, 2015
 • 37th Aesthetic Surgery Symposium The Aston Baker Cutting Edge 2017, New York, November 30 – December 2, 2017.
 • Sixth Bergamo Open Rhinoplasty Course, Italy, March 14-17, 2018.
 • IMCAS 2020, Paris, January 30 – February 1, 2020.

Αναφέρονται ενδεικτικά δείγματα ομιλιών:

 • Lipofilling, 10th Hellenic Congress of Plastic Surgery, Nov 2013, Athens
 • Διαμόρφωση Ακρορρινίου με ράμματα, Ημερίδα Λειτουργικής και Επανορθωτικής Ρινοπλαστικής, Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, Ιούνιος 2014
 • Body modification and Health Care, 11ο Εθνικό και Διεθνές Συνέδριο «Systemics and Health Care», Ιούλιος 2015, Αθήνα
 • Καλές Πρακτικές Marketing στο Ιατρείο, 7η Διημερίδα και Έκθεση Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας, Μάρτιος 2016, Αθήνα
 • Διαμόρφωση ακρορρινίου: ακρίβεια και προβλεψιμότητα, Μετεκπαιδευτική Προσυνεδριακή Διημερίδα Ρινοπλαστικής, νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, Σεπτέμβριος 2017, Αθήνα.
 • Τα βλαστοκύτταρα στην πλαστική χειρουργική, 27ο Πολυθεματικό Ιατρικό Συμπόσιο, 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, Φεβρουάριος 2018, Αθήνα
 • Μαστοπηξία: How I do it, Ημερίδα Χειρουργικής Μαστού Επανορθωτική και Αισθητική “Improve your skills”, ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς, Μάιος 2018, Αθήνα
 • Βλαστοκύτταρα: εφαρμογές στην πλαστική χειρουργική, 27ο Ιατρικό Συνέδριο Ενόπλων Δυνάμεων, Οκτώβριος 2018, Makedonia Palace, Θεσσαλονίκη
 • Νεότερα δεδομένα στη χειρουργική του μελανώματος, Overview στις νέες θεραπείες για τον καρκίνο 2019, Ιούνιος 2019, ξενοδοχείο Αμαλία, Ναύπλιο

Αισθητικές θεραπείες που αναλαμβάνει

Για Γυναίκες

Επεμβάσεις για Γυναίκες

Για Άνδρες

Επεμβάσεις για Άνδρες

Πληροφορίες Ιατρείου

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63, Αθήνα 115 21

Gallery Φωτογραφιών

 • damagas-iatreio-01
 • damagas-iatreio-02
 • damagas-iatreio-03
 • damagas-iatreio-04
 • damagas-iatreio-05

Video Gallery

Γνώμες και Κριτικές

Η αισθητική βελτίωση του σώματός μου μετά την απώλεια πολλών κιλών, που υπήρξε συνέπεια βαριατρικής επέμβασης, με βοήθησε να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Η αντιμετώπιση της χαλάρωσης σε όλα τα σημεία του σώματός μου αλλά και στο πρόσωπο, δημιούργησε θεαματική αλλαγή στην εξωτερική μου εμφάνιση, τα αποτελέσματα της οποίας βιώνω ήδη στην ποιότητα της ζωής μου.

Κ.Ε.

Μετά από ένα μεγάλο και δύσκολο χρονικό διάστημα που πέρασα, ένιωσα ξανά ζωντανή. Η επέμβαση με βοήθησε να ξανακερδίσω την αυτοεκτίμησή μου. Δεν έχει αλλάξει πια μόνο ο τρόπος που βλέπω εγώ τον εαυτό μου, αλλά άλλαξε συνολικά η ζωή μου.

Δ.Χ.

Το υπερβολικά μεγάλο, για τις αναλογίες μου, στήθος, ήταν ένα πρόβλημα όχι μόνο αισθητικό, αφού είχε αρχίσει να μου προκαλεί λειτουργικά προβλήματα και επιβάρυνε τη μέση και τον αυχένα μου. Η μειωτική στήθους όχι μόνο με βοήθησε να προστατεύσω την υγεία μου, αλλά μου έδωσε και τη δυνατότητα να ξανασχοληθώ με τον αθλητισμό, που πάντα αγαπούσα αλλά τελευταία είχα εγκαταλείψει λόγω των δυσκολιών που μου προκαλούσε το στήθος μου.

Δ.Κ.

Μετά την απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης, το στήθος μου χαλάρωσε και “άδειασε” τελείως. Η έντονη ενόχληση με την εικόνα του με ώθησε στην ανόρθωση στήθους. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε, αφού ενισχύθηκε η διάθεσή μου και βελτιώθηκε τόσο η σχέση μου με τον άνδρα μου όσο και η κοινωνική μου ζωή. Ακόμα και σε θέματα που σχετίζονται με το επαγγελματικό περιβάλλον, έχω ξαναποκτήσει την αυτοπεποίθηση και το κέφι που είχα όταν πρωτοξεκινούσα.

Β.Λ.

Μετά από κάποιες αυξομειώσεις βάρους, επηρεάστηκε και η εμφάνιση των γλουτών μου, που χαλάρωσαν υπερβολικά. Έτσι μου στερήθηκε η δυνατότητα να φοράω τα ρούχα που επιθυμούσα και ένιωθα άβολα όχι μόνο στην παραλία αλλά και στις πιο προσωπικές μου στιγμές. Με την ανόρθωση γλουτών απολαμβάνω ξανά την κάθε στιγμή μου και νιώθω άνετα φορώντας ακόμα και τα πιο αποκαλυπτικά εσώρουχα ή μαγιό. Αισθάνομαι πιο όμορφη, πιο αυθόρμητη, πιο χαλαρή και χαρούμενη από ποτέ.

Ι.Π.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63, Αθήνα 115 21