Πλαστικοί Χειρουργοί – Χαλκιδική

Πλαστικοί χειρουργοί στη Χαλκιδική

Οι περισσότεροι που μένουν στην επαρχία ή σε κάποια πόλη που δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη η πρωτεύουσα νομού, τείνουν να υποτιμούν την αγορά της περιοχής τους. Θεωρούν ότι δεν έχει όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι και οι τιμές στα διαθέσιμα αγαθά είναι σαφώς ακριβότερες από αυτές σε άλλες πόλεις ή περιοχές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πηγαίνουν συχνά σε άλλες περιοχές για να κάνουν τα ψώνια τους ή να εξυπηρετηθούν. Κάποιοι φθάνουν και στο σημείο να μην πηγαίνουν καν στους γιατρούς της περιοχής τους, ειδικά όταν μιλάμε για μια ειδικότητα που δεν έχει να κάνει με θέματα ζωής και θανάτου, όπως η πλαστική χειρουργική.

Το φαινόμενο αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στη περιοχή της Χαλκιδικής. Η Χαλκιδική είναι πάρα πολύ κοντά στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα πολλοί κάτοικοι της να την θεωρούν την πρώτη τους επιλογή για πολλά θέματα, ανάμεσα τους και αυτό των πλαστικών επεμβάσεων. Πολλοί λοιπόν ούτε καν σκέφτονται να ψάξουν για πλαστικό χειρουργό στη περιοχή τους και κατευθείαν ψάχνουν στη Θεσσαλονίκη, αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος το οποίο και ανεβάζει σημαντικά το κόστος μίας επέμβασης και όχι μόνο, γιατί συμβαίνει όμως αυτό; Ας δούμε τους κυριότερους λόγους.

Πολλά μεταφορικά έξοδα

Όποιος έχει κάνει κάποια πλαστική επέμβαση, όσο απλή και να θεωρείται αυτή, μπορεί να παραδεχτεί σίγουρα ένα πράγμα: δεν είναι και πολύ γρήγορη υπόθεση. Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, αλλά χρειάζονται να γίνουν αρκετές επισκέψεις στον πλαστικό, τόσο πριν από την επέμβαση όσο και μετά από αυτήν. Πολλές επισκέψεις σημαίνουν και πολλά ταξίδια, τα οποία έχουν και τα ανάλογα έξοδα. Παρά το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη είναι σχετικά κοντά σε όλα τα χωριά και τις κωμοπόλεις της Χαλκιδικής, είναι σίγουρο ότι η μετακίνηση προς αυτήν είναι σίγουρα πιο ακριβή από μία επίσκεψη σε έναν τοπικό χειρουργό. Από την άλλη, υπάρχει και το θέμα της οικονομίας του χρόνου: τα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη απαιτούν κάποιο χρόνο, έστω και λίγο. Οι επισκέψεις σε τοπικό χειρουργό από την άλλη, μπορούν να γίνουν χωρίς μετακίνηση.

Γιατί είναι σημαντικό να γίνουν όλες αυτές οι επισκέψεις;

Οι επισκέψεις αυτές πρέπει να γίνουν ΟΛΕΣ όταν και όπως ορίζει ο γιατρός για να μην υπάρξει κάποιο κακό αποτέλεσμα ή επιπλοκή μετά την επέμβαση. Ο νούμερο ένα λόγος που παρουσιάζονται επιπλοκές μετά την επέμβαση ή το αποτέλεσμα απέχει από αυτό που ζήτησε ο πελάτης είναι ότι δεν έγιναν σωστά οι εν λόγω επισκέψεις.

Οι τοπικοί γιατροί είναι πιο ευέλικτοι

Είναι λογικό ένας γιατρός σε μία σχετικά μικρή πόλη να θέλει να κρατήσει όλους τους πελάτες του και να κάνει το παν για να το πετύχει αυτό. Τι εννοούμε με αυτό; Ότι είναι πολύ πιο συζητήσιμος όσον αφορά το πρόγραμμα και τη τιμή του απ’ ότι ένας γιατρός της Θεσσαλονίκης ή της Αθήνας. Το πρόγραμμα των μεγάλων γιατρών μπορεί να είναι τόσο μεγάλο που να είναι αδύνατον να βάλουν κι άλλους ασθενείς, ενώ οι αμοιβές και οι τιμές τους είναι σχεδόν πάντα «ακατέβατες» αφού έχουν κι άλλους πελάτες που περιμένον τη σειρά τους. Με απλά λόγια, ένας γιατρός σε μία μεγάλη πόλη μπορεί και να «χάσει» κάποιον πελάτη ή ασθενή, ένας πλαστικός χειρουργός στη Χαλκιδική, δεν έχει αυτή τη πολυτέλεια.

Πιο προσωπική εξυπηρέτηση

Ο πλαστικός χειρουργός διαφέρει από τους άλλους γιατρούς γιατί η ειδικότητα του αφορά κάτι καθαρά υποκειμενικό: την αισθητική. Θα πρέπει λοιπόν να μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί του και να μπορεί να σας αφιερώσει όλο τον χρόνο που χρειάζεται για να του δώσετε να καταλάβει τι θέλετε να κάνετε και τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε. Ο γιατρός σε μια μικρή πόλη ή περιοχή θα είναι πολύ πιο εξυπηρετικός και θα μπορέσει να διαθέσει πολύ περισσότερο χρόνο στους ασθενείς του σε σχέση με έναν γιατρό μεγάλης πόλης.