Πλαστικοί Χειρουργοί – Τρίπολη

Πλαστικοί χειρουργοί στην Τρίπολη

Στις μέρες μας είναι κυριολεκτικά χιλιάδες οι άνθρωποι που δηλώνουν ότι θέλουν να κάνουν μία πλαστική επέμβαση. Ένας από τους κύριους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι  ότι οι πλαστικές πλέον είναι πολύ πιο ασφαλείς απ’ ότι στο παρελθόν αφού οι γιατροί στις μέρες μας έχουν πολύ καλύτερη κατάρτιση και η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ. Η πλαστική χειρουργική πλέον δεν θεωρείται «παρακλάδι» της κλασικής ιατρικής και οι πλαστικοί χειρουργοί θεωρούνται πολύ αξιοσέβαστοι επιστήμονες. Ο συγκεκριμένος κλάδος έχει πια μεγάλο κύρος αφού πολλοί αριστούχοι επιλέγουν τη συγκεκριμένη ειδικότητα της ιατρικής, τόσο λόγω της μεγάλης ζήτησης της όσο και λόγω του γεγονότος ότι το να βοηθάς τους ανθρώπους να λάμψουν και να γίνουν πιο όμορφοι είναι κάτι πολύ όμορφο.

Ένας άλλος λόγος είναι ότι πλέον οι τιμές των εν λόγω επεμβάσεων έχουν πέσει και πλέον είναι προσιτές σε όλους. Το κόστος μίας απλής πλαστικής πλέον είναι μόνο μερικές χιλιάδες Ευρώ και κάποιες επεμβάσεις μπορεί να κοστίζουν και κάτω από τα χίλια. Αυτό οφείλεται στον μεγάλο ανταγωνισμό που επικρατεί στον κλάδο αφού ακόμη και οι πλαστικοί χειρουργοί στην Τρίπολη είναι πολλοί. Επιπλέον, όπως γράψαμε και πριν η τεχνολογία  και η επιστήμη έχουν κάνει μεγάλα άλματα τα τελευταία χρόνια, οπότε και πλέον οι επεμβάσεις γίνονται πιο γρήγορα και με λιγότερα έξοδα.

Όπως και να έχει, αν θέλετε να κάνετε μία πλαστική, θα πρέπει να ξέρετε ότι πλέον δεν είναι προνόμιο μόνο των πλουσίων αλλά είναι προσιτές σε όλον τον κόσμο, οπότε όλοι πλέον μπορούν να διορθώσουν τα ψεγάδια στην εμφάνιση τους και να αποκτήσουν την αυτοπεποίθηση που συνοδεύει αυτή την αλλαγή. Ωστόσο το κόστος μίας επέμβασης αν και σχετικά μικρό δεν είναι μηδαμινό, όπως γράψαμε και νωρίτερα κι επειδή ζούμε σε χαλεπούς καιρούς πρέπει να εξοικονομούμε χρήματα όπου μπορούμε.

Αυτό φυσικά δε σημαίνει οι πλαστικές θα πρέπει να θεωρούνται περιττή πολυτέλεια, αλλά ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε το κόστος μίας τέτοιας επέμβασης όσο το δυνατόν περισσότερο. Πώς μπορούμε όμως να το πετύχουμε αυτό; Ας δούμε μερικές συμβουλές για να κάνετε μία πάρα πολύ οικονομική επέμβαση στην Τρίπολη ή οποιαδήποτε άλλη πόλη.

Προτιμήστε έναν τοπικό γιατρό

Όπως είπαμε και πριν, πλέον κάθε γωνιά και πόλη της Ελλάδας έχει πολλούς πλαστικούς χειρουργούς. Ακόμη και πόλεις όπως η Τρίπολη που δεν θεωρούνται ιδιαίτερα μεγάλες, έχουν να προσφέρουν αρκετούς πλαστικούς χειρουργούς και αυτό είναι πολύ καλό για όσους θέλουν να κάνουν πλαστική. Το κύριο όφελος ενός τοπικού γιατρού είναι φυσικά οικονομικό. Δεδομένου ότι μία πλαστική επέμβαση δεν ολοκληρώνεται σε μία ή δύο συνεδρίες, είναι καλό να κάνετε όσο το δυνατόν λιγότερες μετακινήσεις προκειμένου να μειώσετε το συνολικό κόστος της επέμβασης όσο το δυνατόν περισσότερο. Το άλλο όφελος ενός γιατρού στην Τρίπολη, είναι ότι θα γλιτώσετε και τον χρόνο που θα σας φάνε οι συχνές και απαραίτητες μετακινήσεις προς την Αθήνα ή οποιαδήποτε άλλη μεγάλη πόλη θα επιλέγατε για να κάνετε την επέμβαση σας.

Αν θέλετε να βρείτε τους τοπικούς γιατρούς εύκολα και γρήγορα, τότε το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πάτε στο Google και να γράψετε το όνομα της Τρίπολης μαζί με τον όρο πλαστικοί χειρουργοί, με άλλα λόγια, αρκεί να γράψετε “πλαστικός χειρουργός Τρίπολη”. Κάνοντας αυτό όχι μόνο θα δείτε αποτελέσματα που θα περιέχουν όλους τους γιατρούς που δηλώνουν διεύθυνση στην Τρίπολη αλλά και θα βρείτε που ακριβώς είναι τα ιατρεία του κάθε ενός από αυτούς στη πόλη αφού μαζί με τα αποτελέσματα θα σας βγει κι ένας χάρτης με το ακριβές «στίγμα» του κάθε γιατρού. Το μόνο θα έχετε να κάνετε μετά είναι να διαλέξετε αυτόν που είναι πιο κοντά σε σας.

Επιλέξτε έναν γιατρό με ειδίκευση στην επέμβαση σας

Κάτι που δεν ξέρουν οι περισσότεροι που θέλουν να κάνουν μία πλαστική επέμβαση, είναι ότι ο ένας πλαστικός δεν είναι ίδιος με τον άλλο. Ο κάθε ένας έχει διαφορετική εκπαίδευση και κατάρτιση και ασχολείται κυρίως με κάποιο τύπο επεμβάσεων. Αν θέλετε να κρατήσετε χαμηλό όχι μόνο το κόστος της επέμβασης σας αλλά και τον κίνδυνο να παρουσιαστούν λάθη, προβλήματα και επιπλοκές, τότε απλά θα πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξετε έναν γιατρό που να ειδικεύεται στην επέμβαση που θέλετε να κάνετε. Λόγω της μεγάλης πείρας του θα κανονίσει με τον βέλτιστο τρόπο τις συνεδρίες σας ώστε να χρειαστούν όσο το δυνατόν λιγότερες μετακινήσεις από μέρους σας, οπότε και θα μειωθεί το συνολικό κόστος της επέμβασης αφού και θα τελειώσετε γρηγορότερα αλλά και θα κάνετε και λιγότερες μετακινήσεις.

Για να βρείτε τον κατάλληλο πλαστικό χειρουργό, ο καλύτερος και πιο εύκολος τρόπος είναι να προσθέσετε στη παραπάνω αναζήτηση και την επέμβαση που θέλετε να κάνετε. Έτσι θα πάρετε μία καινούργια σελίδα με αποτελέσματα στην οποία θα έχετε μόνο τους γιατρούς που αναφέρουν συχνά την επέμβαση σας, οπότε και λογικά θα έχουν και μία εξειδίκευση σε αυτήν. Τώρα που η λίστα υποψήφιων γιατρών σας έχει γίνει πολύ μικρότερη, θα είναι πολύ εύκολο κάνετε το τελευταίο βήμα που αφορά την έρευνα αγοράς και διαπραγμάτευση τιμών.

Κάντε παζάρια στις τιμές

Τώρα που έχετε βρει τους γιατρούς που σας ενδιαφέρουν θα πρέπει να βρείτε και πόσο περίπου θα σας κοστίσει η επέμβαση. Αυτό θα το πετύχετε με μία μικρή έρευνα αγοράς η οποία μπορεί να γίνει με τηλεφωνικές επαφές με τον κάθε γιατρό της λίστας σας ή με όσο περισσότερους μπορείτε. Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι όσον αφορά το στάδιο της διαπραγμάτευσης, η καλύτερη λύση είναι να επισκεφθείτε τον κάθε γιατρό και να κάνετε μία μικρή συνέντευξη μαζί του. Στη συνέντευξη αυτή δεν θα κρίνετε μόνο τις τιμές του κάθε γιατρού, αλλά θα προσπαθήσετε να κρίνετε και τι είδους άνθρωποι και αν και κατά πόσο  ταιριάζετε τόσο σαν χαρακτήρες όσο και από άποψη αισθητικής.

Όταν θα μαζέψετε προσφορές από αρκετούς γιατρούς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με αυτούς που ξεχωρίσατε και να κάνετε παζάρια. Μπορείτε να τους πείτε και πόσο περίπου χρεώνουν οι άλλοι έτσι ώστε να ξέρουν ότι μπορεί να γίνει και καλύτερη τιμή από γιατρό της περιοχής. Σε κάθε περίπτωση, τόσο οι αντιπροτάσεις σας όσο και οι τιμές που προτείνετε θα πρέπει να είναι δίκαιες και λογικές αλλιώς απλά θα κάνετε μία τρύπα στο νερό.

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν είναι ανάγκη να κοστίσει μία περιουσία μία πλαστική, μάλιστα σε μία μικρή σχετικά πόλη σαν την Τρίπολη, μπορεί να είναι και πιο εύκολο απ’ ότι στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.