Πλαστικοί Χειρουργοί – Πύργος

Πλαστικοί χειρουργοί στον Πύργο

Οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν πλέον μπει για τα καλά στη ζωή μας και μάλιστα κοντεύουν να γίνουν και μέρος της καθημερινότητας μας. Βλέπουμε ότι όλο και περισσότεροι άσχετα από φύλλο και ηλικία λένε ανοιχτά ότι θα ήθελαν να κάνουν μία πλαστική για να «φτιάξουν» κάποιο πρόβλημα που πιστεύουν ότι έχει η εμφάνιση τους. Επίσης, πλέον είναι πολλοί και αυτοί που παραδέχονται ότι έχουν βελτιώσει την εμφάνιση τους με κάποια επέμβαση ή θεραπεία. Παρατηρείται επίσης ότι οι πλαστικές δεν είναι στις μέρες μας προνόμιο μόνο των κατοίκων μεγάλων πόλεων, αλλά γίνονται και στην επαρχία και μπορεί κανείς να βρει αρκετούς και καλούς επιστήμονες ακόμη και σε μικρές σχετικά πόλεις.

Είναι λοιπόν φανερό πλέον ότι οι πλαστικές δεν καλύπτονται πλέον από κάποιο πέπλο μυστηρίου και ότι γενικά ξέρουμε αρκετά πράγματα γι’ αυτές, ωστόσο, υπάρχουν δεν είναι λίγοι αυτοί που αγνοούν κάποια πολύ βασικά πράγματα γύρω από αυτές. Πολλοί δεν γνωρίζουν ή δεν μπορούν να καταλάβουν ότι είναι πολύ βασικό ο γιατρός που θα επιλέξουν να όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σπίτι ή στη περιοχή που μένουν. Το φαινόμενο αυτό είναι πιο έντονο σε επαρχιακές πόλεις όπως ο Πύργος, όπου και είναι γνωστό ότι οι κάτοικοι του πάνε για πλαστική στην Πάτρα, την Αθήνα ή ακόμη και τη Θεσσαλονίκη και δεν επιλέγουν τους πλαστικούς της πόλης τους. Ας δούμε γιατί αυτό δεν είναι και τόσο καλή ιδέα.

Μία πλαστική δεν ολοκληρώνεται σε μία συνεδρία

Πολλοί πιστεύουν ότι μία πλαστική επέμβαση μπορεί να τελειώσει μέσα σε μόλις δύο ή τρεις το πολύ συνεδρίες στον πλαστικό χειρουργό. Θεωρούν ότι αρκεί μία μόνο επίσκεψη για το στάδιο της προετοιμασίας ενώ είναι και σίγουροι ότι μετά την επέμβαση, δεν θα χρειαστεί κάποια επιπλέον επίσκεψη στον γιατρό τους. Τίποτα από αυτά τα δύο δεν ισχύει. Μία επέμβαση μπορεί να έχει από αρκετά μέχρι και πολλά στάδια υλοποίησης, τόσο πριν όσο και μετά το χειρουργείο τα οποία και πρέπει να ολοκληρωθούν ακριβώς όπως ορίζει ο γιατρός. Τα οικονομικά έξοδα των μετακινήσεων από το σπίτι στον γιατρό και η μεγάλη ταλαιπωρία των μετακινήσεων, που και τα δύο πολλαπλασιάζονται αν είναι σε άλλη πόλη ο γιατρός, οδηγούν σε άρνηση της ολοκλήρωσης των επισκέψεων και είναι η κύρια αιτία αποτυχίας επεμβάσεων και δημιουργίας επιπλοκών.

Πρέπει να γίνουν επισκέψεις σε αρκετούς γιατρούς πριν την τελική επιλογή

Ένα πράγμα που αγνοούν πολλοί που θέλουν να κάνουν μία πλαστική, είναι το γεγονός ότι η επιλογή γιατρού έχει τεράστια σημασία και φυσικά δεν μπορεί να αφεθεί στη τύχη. Δεν αρκεί να είναι απλά καλός επιστήμονας ο γιατρός, αλλά θα πρέπει να καταλαβαίνει τον ασθενή και να συμφωνούν απόλυτα σε θέματα που αφορούν την αισθητική και τις λεπτομέρειες της επέμβασης και φυσικά το τελικό της αποτέλεσμα. Κάτι τέτοιο φυσικά γίνεται μόνο με επισκέψεις σε αρκετούς γιατρούς για να καταλάβει ο καθένας με ποιον γιατρό ταιριάζει καλύτερα. Εννοείται ότι είναι δύσκολο να επισκεφτεί κανείς αρκετούς γιατρούς που δεν είναι στη πόλη του.

Δεν είναι δύσκολο να βρεις καλό πλαστικό στον Πύργο

Πολλοί που φεύγουν από τον Πύργο ή τη πόλη τους για να κάνουν μία πλαστική επέμβαση απλά πιστεύουν ότι στη περιοχή τους δεν έχει πολλούς και καλούς γιατρούς. Η αλήθεια είναι όμως ότι μάλλον απλά δεν έκαναν την έρευνα που έπρεπε. Αρκεί μία απλή έρευνα στο διαδίκτυο για να βρει κανείς όλους τους γιατρούς στον Πύργο ή οποιαδήποτε άλλη περιοχή της χώρας. Η έρευνα αυτή δεν απαιτεί ειδικές γνώσεις και είναι η καλύτερη αφετηρία για μία μεγάλη «έρευνα αγοράς» που θα βοηθήσει να γίνει η επιλογή του πιο σωστού γιατρού. Το μόνο που χρειάζεται είναι πρόσβαση στο Google ή σε κάποια άλλη μηχανή αναζήτησης και η παρακάτω εντολή αναζήτησης «Πύργος (ή και κάποια άλλη περιοχή) πλαστικοί χειρουργοί» μαζί με την επιθυμητή επέμβαση.