Πλαστικοί Χειρουργοί – Μυτιλήνη

Πλαστικοί χειρουργοί στην Μυτιλήνη

Η πλαστική χειρουργική πρωταγωνιστεί στις καθημερινές μας σκέψεις και συζητήσεις εδώ και αρκετό καιρό. Οι εποχές που ήταν ένα θέμα ταμπού, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα είναι απολύτως φυσιολογικό για κάποιον να πει ότι έχει κάποιο πρόβλημα με την εμφάνιση του, οπότε και θέλει να ζητήσει τη βοήθεια ενός πλαστικού χειρουργού για να το επιδιορθώσει ή ακόμη καλύτερα, να το εξαφανίσει. Θα μπορούσε λοιπόν κανείς να πει ότι στην εποχή μας, οι πλαστικές δεν είναι ένα θέμα το οποίο αφορά αποκλειστικά και μόνο τους stars του θεάματος και της τηλεόρασης ή τους αθεράπευτους ναρκισσιστές οι οποίοι νομίζουν ότι δεν είναι ποτέ αρκετά όμορφοι και ασχολούνται συνέχεια με την εμφάνιση τους και τίποτα άλλο. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι οι πλαστικές είναι και η καλύτερη ή και πιο ενδεδειγμένη λύση για όλα τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την εμφάνιση μας. Απλά  στις μέρες που ζούμε είναι μια απολύτως αποδεκτή από όλους λύση για όσους αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα.

Το γεγονός ότι οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας είχε σαν αποτέλεσμα να έχει γίνει η ειδικότητα των πλαστικών χειρουργών μία από τις πιο δημοφιλείς και παρατηρούμε πολλούς νέους και ταλαντούχους γιατρούς να επιλέγουν τη συγκεκριμένη ειδικότητα και όχι κάποια από τις λεγόμενες παραδοσιακές. Πλέον σε όλες τις σχετικά μεγάλες πόλεις τα ιατρεία και οι κλινικές των πλαστικών «ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια», εννοείται πως και η Μυτιλήνη, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο διάσημα και όμορφα νησιά της χώρας μας, δεν έχει μείνει πίσω. Για την ακρίβεια, οι πλαστικοί χειρουργοί στην Μυτιλήνη είναι πλέον αρκετοί, πράγμα που είναι τόσο θετικό όσο και αρνητικό.

Τα καλά νέα είναι ότι ο σχετικά αρκετά ικανός αριθμός των πλαστικών σημαίνει ότι θα έχετε πάρα πολύ καλές πιθανότητες να βρείτε τον ιδανικό χειρουργό για σας στην ίδια τη Μυτιλήνη, οπότε και δεν θα χρειαστεί να πηγαίνετε σε κάποια άλλα νησιά ή στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη για να κάνετε την επέμβαση σας. Τα κακά νέα όμως, είναι ότι λόγω του μεγάλου αυτού αριθμού είναι φυσικό επακόλουθο η επιλογή του κατάλληλου γιατρού για σας να είναι σαφώς πιο δύσκολη απ’ότι θα πιστεύατε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ακατόρθωτη ούτε και μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικά ή ιδιαίτερα δύσκολη. Αρκεί να μάθετε και να βάλετε καλά στο μυαλό σας κάποια πολύ βασικά πράγματα για τους πλαστικούς χειρουργούς και τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να τους ψάξετε.

Τα πρώτα βήματα στην αναζήτηση γιατρού

Οι πλαστικοί χειρουργοί στην Μυτιλήνη είναι όπως είπαμε και πριν πολλοί και γενικά θεωρούνται από τους πιο ικανούς που έχει να προσφέρει η χώρα μας, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε νησί, οπότε και δεν χρειαστεί να ταλαιπωρήστε με ταξίδια σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για να κάνετε την επέμβαση σας, η οποία μάλιστα είναι και πολύ πιθανό να απαιτεί αρκετές επισκέψεις για την ολοκλήρωση της. Η έρευνα σας για τον ιδανικό γιατρό λοιπόν, θα πρέπει να ξεκινήσει με την αναζήτηση γιατρών που βρίσκονται στην Μυτιλήνη ή όσο πιο κοντά γίνεται στο νησί.

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να γίνει αυτή η έρευνα, είναι να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία που σας παρέχει το διαδίκτυο και συγκεκριμένα οι διάφορες search engines, όπως το Google. Η αναζήτηση σας για τον κατάλληλο πλαστικό χειρουργό λοιπόν θα ξεκινήσει με μια σχετικά απλή αναζήτηση στην αγαπημένη σας search engine. Η μόνη διαφορά θα είναι ότι θα προσθέσετε και μερικούς πιο συγκεκριμένους όρους σε αυτήν. Πώς θα γίνει αυτό; Είναι πάρα πολύ απλό και μπορείτε να το κάνετε ακόμη και αν δεν έχετε πολλές γνώσεις σχετικά με το διαδίκτυο. Θα ξεκινήσετε με το να πάτε στην μηχανή αναζήτησης που σας ενδιαφέρει, στη συνέχεια θα πληκτρολογήσετε τον όρο Μυτιλήνη στη γραμμή αναζήτησης, θα προσθέσετε τον τύπο της επέμβασης που σας ενδιαφέρει και τέλος θα γράψετε και τον όρο “πλαστικός χειρουργός” για να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι τα αποτελέσματα  της αναζήτησης θα αποτελούνται από τα ιατρεία των πλαστικών του νησιού και όχι από κάποια ενημερωτικά ή ακαδημαϊκά άρθρα.

Στην ίδια σελίδα με τα αποτελέσματα της αναζήτησης θα βγει κι ένας χάρτης του νησιού με τις διευθύνσεις των γιατρών και τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Κάντε μια επίσκεψη  τα site που σαν ενδιαφέρουν και δείτε ποιοι είναι πιο κοντά στο σπίτι ή τη περιοχή σας, ρίξτε μια ματιά στα βιογραφικά τους – αν υπάρχουν και κάποιοι που να αναφέρουν ότι είναι εξειδικευμένοι ή πολύ έμπειροι στην επέμβαση σας ακόμη καλύτερα – και ξεκινήστε να κάνετε τηλέφωνα για να κλείσετε προσωπικά ραντεβού. Όπως μπορείτε να καταλάβετε, δεδομένου ότι θα κάνετε προσωπικά ραντεβού με τους γιατρούς αυτούς, θα πρέπει να περιοριστείτε μόνο σε αυτούς τους οποίους θα μπορείτε να επισκέπτεστε εύκολα, γρήγορα και συχνά.

Πηγαίνοντας πέρα από την εξειδίκευση

Πέρα όμως από την εξειδίκευση και την απόσταση, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες οι οποίοι θα πρέπει να παίξουν έναν εξίσου σημαντικό αν όχι και σημαντικότερο ρόλο στην επιλογή σας. Το βιογραφικό του κάθε γιατρού έχει τεράστια σημασία αφού είναι αυτό που σε τελική ανάλυση θα σας ενημερώσει όχι  μόνο για τις σπουδές του αλλά και για τις διακρίσεις και τη δουλειά του χειρουργού γενικότερα. Το βιογραφικό του κάθε γιατρού θα το βρείτε σίγουρα στο site τους, αλλά είναι καλύτερο να κάνετε μία επίσκεψη σε κάποια ιατρεία που σας ενδιαφέρουν και να συζητήσετε οι ίδιοι μαζί τους. Στα ραντεβού αυτά, θα κάνετε μια γνωριμία και είναι πολύ πιθανό να σας επιδείξουν μερικές φωτογραφίες από τη δουλειά τους και τις επεμβάσεις που έχουν πραγματοποιήσει σε πελάτες τους που έκαναν παρόμοιες επεμβάσεις με αυτή που σας ενδιαφέρει.

Σε αυτές τις επισκέψεις θα πρέπει να κρίνετε και λίγο και την αισθητική του κάθε χειρουργού και να δείτε αν και κατά πόσο ταιριάζει με τη δική σας. Επειδή η αισθητική παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο σε μια πλαστική επέμβαση, στην οποία και μετράει μόνο το αισθητικό αποτέλεσμα, καλό θα ήταν να είστε σίγουροι ότι εσείς και ο υποψήφιος χειρουργός σας συμφωνείτε σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ομορφιά και γενικά την αντίληψη σχετικά με το πώς θα πρέπει να είναι ένα πρόσωπο ή σώμα. Ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να το κάνετε αυτό, είναι να χρησιμοποιήσετε κάποιο διάσημο μοντέλο ή ηθοποιό σαν σημείο αναφοράς. Εννοείται ότι καλό θα ήταν να επισκεφθείτε όσο το δυνατόν περισσότερους γιατρούς και να καταλήξετε σε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα.