Πλαστικοί Χειρουργοί – Λιβαδειά

Πλαστικοί χειρουργοί στη Λιβαδειά

Κάποτε οι πλαστικές επεμβάσεις γίνονταν πολύ σπάνια καθώς πολλοί πίστευαν ότι δεν ήταν πολύ ακίνδυνες ενώ και το κόστος τους ήταν αρκετά μεγάλο, οπότε και ήταν προσιτές μόνο σε σταρ της τηλεόρασης και του σινεμά. Στις μέρες μας όμως η τεχνολογία αλλά και η επιστήμη έχουν προοδεύσει πάρα πολύ και οι πλαστικές επεμβάσεις είναι πια πιο γρήγορες και πιο απλές ενώ οι πιθανότητες για επιπλοκές και άλλα προβλήματα κατά το χειρουργείο ή μετά από αυτό έχουν μειωθεί σημαντικά και μπορούμε να πούμε ότι έχουν σχεδόν εκμηδενιστεί. Τέλος, τα άσχημα αποτελέσματα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Είναι λοιπόν λογικό πλέον όλο και περισσότεροι να θέλουν να κάνουν μία πλαστική επέμβαση για να καλυτερεύσουν την εμφάνιση τους και να λύσουν τα προβλήματα που είχαν με αυτή. Μία πλαστική μπορεί να αλλάξει πολύ εύκολα και άμεσα τη ψυχολογία κάποιου, αφού βελτιώνει την εικόνα που έχει για τον εαυτό του και κατ’ επέκταση και τον τρόπο με οποίο θα τον βλέπει και ο υπόλοιπος κόσμος. Μπορεί λοιπόν να ξέρουμε πολλά πράγματα για τις πλαστικές κατά τη φάση της επιλογής χειρουργού, η οποία είναι και πολύ σημαντική, κάνουμε αρκετά λάθη.

Η Λιβαδειά δεν είναι μικρή πόλη, για την ακρίβεια, είναι από τις μεγαλύτερες στη Στερεά Ελλάδα. Εννοείται λοιπόν ότι υπάρχουν πολλοί πλαστικοί χειρουργοί τόσο στο κέντρο της όσο και στις γειτονικές περιοχές. Ωστόσο, πολλοί κάτοικοι Λιβαδειάς πάνε αλλού για τη πλαστική τους και μάλιστα φθάνουν μέχρι και την Αθήνα μιας και πιστεύουν ότι εκεί θα βρουν τους καλύτερους γιατρούς και τις πιο σύγχρονες κλινικές και όχι μόνο. Θα πρέπει όμως να γνωρίζει και να καταλαβαίνει κανείς ότι η μεγάλη απόσταση από τον πλαστικό χειρουργό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και να θέσει σε κίνδυνο τόσο την έκβαση και τις πιθανότητες επιτυχίας της επέμβασης, όσο και τον τραπεζικό λογαριασμό του ενδιαφερόμενου. Ας δούμε όμως γιατί πρέπει να επιλέξετε έναν πλαστικό χειρουργό από την Λιβαδειά για να κάνετε την επέμβαση σας και γενικά γιατί είναι καλύτερο να είναι κοντά σας ο γιατρός.

Μία πλαστική δεν είναι απλή ή σύντομη υπόθεση

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να βάλει καλά στο κεφάλι του κανείς όσον αφορά τις πλαστικές επεμβάσεις είναι ότι δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Ακόμη και οι λεγόμενες απλές επεμβάσεις και θεραπείες δεν υπάρχει περίπτωση να ολοκληρωθούν με μόνο μία ή δύο επισκέψεις στον γιατρό. Θα πρέπει να γίνουν αρκετές επισκέψεις τόσο πριν όσο και μετά την επέμβαση για να είναι σίγουρο ότι όλα πήγαν και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά. Οι συνεδρίες αυτές πρέπει να γίνουν με τους ρυθμούς που ορίζει ο πλαστικός χειρουργός και μάλιστα χωρίς παρεκκλίσεις για να είναι όσο το δυνατό πιο σίγουρο ότι θα πάνε όλα καλά. Η μεγάλη απόσταση μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες τόσο στην επέμβαση όσο και στο πορτοφόλι:

Συνέπειες στην επέμβαση

Οι επισκέψεις στον γιατρό είναι πολλές γιατί πρέπει να καταλάβει ακριβώς τι και πως θέλετε να πετύχετε με την πλαστική, για μπορέσει να καταλήξει στην σωστή επέμβαση και μέθοδο δράσης. Επίσης, μετά την επέμβαση, η μετεγχειρητική πορεία του ασθενή παρακολουθείται πολύ στενά από τον γιατρό για να βεβαιωθεί τόσο ο ίδος όσο και ο ασθενής ότι όλα πάνε καλά. Όταν ο ασθενής είναι μακριά από τον γιατρό, επισπεύδει τις επισκέψεις και τις περιορίζει, αυξάνοντας έτσι σημαντικά τον κίνδυνο παρουσίασης επιπλοκών,

Οικονομικές συνέπειες

Εννοείται πως οι μετακινήσεις από τη μία πόλη στην άλλη, όσο γειτονικές και να είναι, έχουν ένα κόστος που στις μέρες μας δεν είναι καθόλου αμελητέο. Όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση από τον πλαστικό χειρουργό, τόσο αυξάνεται και το κόστος της μεταφοράς από και προς το ιατρείο του. Οι μετακινήσεις αυτές προστίθενται στο συνολικό κόστος της όλης επέμβασης και μπορούν να ανεβάσουν σημαντικά το κόστος ακόμη και της πιο απλής επέμβασης.