Πλαστικοί Χειρουργοί – Κηφισιά

Πλαστικοί χειρουργοί στην Κηφισιά

Οι πλαστικές επεμβάσεις δεν είναι κάτι καινούργιο, για την ακρίβεια, υπάρχουν στην ζωή μας εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες. Αυτό που έχει αλλάξει στις μέρες μας είναι απλά η προσιτότητα τους. Αυτό σημαίνει ότι έχουν γίνει πλέον προσιτές σε όλους τους ανθρώπους γι’ αυτό και βλέπουμε ότι συζητιούνται όλο και πιο πολύ και ακούμε ανθρώπους όλων των ηλικιών, φύλων και κοινωνικών στρωμάτων να παραδέχονται ότι έχουν κάνει ή ότι σκοπεύουν να κάνουν κάποια πλαστική. Με άλλα λόγια, στην εποχή μας, σχεδόν όλοι μπορούν να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους και να αποκτήσουν την εμφάνιση που πάντα ήθελαν αφαιρώντας όλα τα ψεγάδια από πάνω τους.

Υπάρχουν ωστόσο και πολλοί άνθρωποι οι οποίοι αν κι ενδιαφέρονται για μία τέτοιου είδους επέμβαση, είναι κάπως διστακτικοί γιατί φοβούνται ότι θα τους κοστίσει πολλά χρήματα ή επειδή δεν ξέρουν πώς να επιλέξουν τον κατάλληλο γιατρό ή ακόμη και την κατάλληλη επέμβαση. Αυτό είναι απόλυτα λογικό και από μια οπτική, είναι και πολύ σωστό. Οι πλαστικές επεμβάσεις είναι θέμα υγείας αφού δεν παύουν να είναι χειρουργικές επεμβάσεις, οπότε καλό είναι να δείχνουμε κάποια σύνεση και να μην τις αντιμετωπίζουμε επιπόλαια.

Από την άλλη, δεδομένου ότι ζούμε σε μία εποχή όπου έχουμε όλη την γνώση στα δάχτυλα μας, η έλλειψη ενημέρωσης δεν είναι δυνατόν αν αποτελεί εμπόδιο για την εκπλήρωση των ονείρων μας. Αν λοιπόν μένετε στην Κηφισιά και είδατε ότι οι πλαστικοί χειρουργοί στην Κηφισιά είναι πολλοί και πελαγώσατε ή αν απλά θεωρείτε ότι δεν ξέρετε καν από πού να ξεκινήσετε την έρευνα σας για έναν καλό πλαστικό, έχετε έρθει στο κατάλληλο μέρος. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε απλά και βήμα – βήμα τη διαδικασία έρευνας για τον καλύτερο γιατρό στη περιοχή σας και όχι μόνο.

1: αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν αποφασίσετε να κάνετε μία πλαστική επέμβαση είναι το τι ακριβώς θέλετε να αλλάξετε πάνω σας. Εννοείται ότι ανάλογα με το μέρος ή το σημείο του σώματος σας στο οποίο θέλετε να κάνετε να κάνετε αλλαγές γίνονται και διαφορετικές επεμβάσεις το κόστος των οποίων διαφέρει αρκετά. Όσο περισσότερα πράγματα θέλετε να αλλάξετε πάνω σας, τόσο το χειρότερο τόσο για την τσέπη σας όσο και από άποψη ταλαιπωρίας, γι’ αυτό και καλή ιδέα είναι να ξεκινήσετε από το σημείο που σας «ενοχλεί» περισσότερο, αυτό μπορεί να είναι η μύτη σας ή το στήθος σας ή οποιοδήποτε άλλο. Ξεχωρίζοντας λοιπόν αυτό που θέλετε να αλλάξετε, θα καταλήξετε και στον τύπο επέμβασης που θα χρειαστείτε, οπότε και μπορείτε να ξεκινήσετε την έρευνα σας για τον γιατρό που θα την κάνει.

2: Βρείτε τους πλαστικούς της περιοχής σας

Μπορεί η Αθήνα να θεωρείται η Μέκκα των πλαστικών χειρουργών, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και το μόνο μέρος στο οποίο θα βρείτε κάποιον πλαστικό που να μπορεί να αναλάβει την επέμβαση σας. Οι πλαστικές επεμβάσεις είναι πια πολύ δημοφιλείς, γι’ αυτό και οι πλαστικοί δεν περιορίζονται στο κέντρο της Αθήνας και τις περιοχές γύρω από αυτό.  Με άλλα λόγια, είναι πολύ λογικό και αναμενόμενο να βρείτε πολλούς γιατρούς στην Κηφισιά, οπότε και δεν θα χρειαστεί να πηγαίνετε στο Κέντρο για τις αρκετές και συχνές επισκέψεις στον γιατρό που απαιτεί μία επέμβαση. Έτσι θα γλιτώσετε χρόνο και χρήμα αλλά και θα έχετε την άνεση να κάνετε τη διαδικασία ακριβώς όπως πρέπει να γίνει και χωρίς επισπεύσεις και «εκπτώσεις».

Η διαδικασία για να βρείτε τους γιατρούς της περιοχής σας είναι πάρα πολύ απλή: Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάτε σε μία μηχανή αναζήτησης, σαν το Google, και να ψάξετε για τον όρο «πλαστικός χειρουργός Κηφισιά», έτσι θα αποκτήσετε αμέσως μία σελίδα που θα δείχνει μόνο τους γιατρούς που δηλώνουν σαν διεύθυνσή τους την Κηφισιά. Επιπλέον, μαζί με αυτή τη σελίδα, θα δείτε κι έναν χάρτη με το γεωγραφικό στίγμα των ιατρείων τους, οπότε θα μπορέσετε να επιλέξετε αυτούς που είναι πιο κοντά στο σπίτι σας, δεδομένου ότι θα πληρούν το κριτήριο για το οποίο θα μιλήσουμε παρακάτω.

3: Βρείτε τους γιατρούς με τη κατάλληλη ειδικότητα

Με την παραπάνω αναζήτηση θα βρείτε τους γιατρούς που έχετε κοντά σας ή στη γενικότερη περιοχή σας. Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να περιορίσουμε λίγο τη λίστα και να επικεντρωθούμε στους γιατρούς που είναι οι πιο κατάλληλοι για την επέμβαση σας. Πριν όμως πάμε σε αυτό, ας δούμε γιατί είναι τόσο σημαντικό να απευθυνθείτε σε κάποιον ειδικευμένο γιατρό.

Ο κάθε πλαστικός χειρουργός έχει και κάποια «ειδικότητα», έχει δηλαδή μεγαλύτερη πείρα σε συγκεκριμένου τύπου επεμβάσεις. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε διάφορα μεταπτυχιακά και άλλες μετεκπαιδεύσεις που έχει παρακολουθήσει, είτε στις επεμβάσεις που καλείται να κάνει πιο συχνά, κυρίως επειδή αυτές είναι που ζητούν συχνότερα οι πελάτες του. Αν ο γιατρός σας είναι ειδικός στην επέμβαση που σας ενδιαφέρει, λόγω της πείρας του θα μπορέσει να κανονίσει σωστά και αποτελεσματικά τις ουκ ολίγες επισκέψεις που θα χρειαστούν για να γίνει με επιτυχία η επέμβαση. Επιπλέον, θα μειωθεί σημαντικά η πιθανότητα να πάει στραβά σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Για να βρείτε λοιπόν τους ειδικευμένους γιατρούς για την επέμβαση σας, αρκεί να προσθέσετε την επέμβαση που σας ενδιαφέρει στην αναζήτηση που κάνατε παραπάνω. Έτσι η μηχανή θα ψάξει όχι μόνο για τους γιατρούς που δηλώνουν διεύθυνση στην Κηφισιά αλλά και γι’ αυτούς που αναφέρουν συχνά και την επέμβαση σας, επειδή προφανώς έχουν μεγάλη εμπειρία σε αυτή. Το μόνο που μένει μετά είναι να βρείτε ποιοι είναι κοντά σας και να περάσετε στο επόμενο βήμα.

4: Κάντε προσωπικές επισκέψεις

Αφού λοιπόν καταλήξετε στους πιο κατάλληλους από άποψη ειδίκευσης και τοποθεσίας θα πρέπει να βρείτε και κάποιον που να σας κάνει καλή τιμή αλλά και να σας «κάνει κλικ» σαν άτομο και χαρακτήρας. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε μόνο με προσωπικές επισκέψεις στα ιατρεία τους κατά τις οποίες θα συζητήσετε μαζί τους για το τι θέλετε να κάνετε, θα ακούσετε τις προτάσεις τους και θα ζητήσετε και μία τιμή. Είναι σημαντικό να συμφωνείτε απόλυτα από αισθητική άποψη σε αυτό που θέλετε, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο διάσημο πρόσωπο σαν σημείο αναφοράς για να δείτε αν σκέφτεστε με τον ίδιο τρόπο. Τέλος, όσον αφορά την τιμή, εννοείται ότι μπορείτε να κάνετε και κάποιες διαπραγματεύσεις.