Πλαστικοί Χειρουργοί – Κέρκυρα

Πλαστικοί χειρουργοί στην Κέρκυρα

Τα πρότυπα της ομορφιάς έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό, δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η πλαστική χειρουργική έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας κι έχει γίνει πολύ προσιτά τόσο από επιστημονική όσο και από οικονομική σκοπιά. Τι σημαίνει αυτό; Απλά ότι πλέον είναι πάρα πολύ εύκολο να βρει κανείς έναν καλό πλαστικό χειρουργό και να διορθώσει όποιο πρόβλημα έχει ή πιστεύει ότι έχει με την εξωτερική του εμφάνιση. Σε κάθε περιοχή μπορεί κανείς να βρει πολλούς εξαιρετικούς επιστήμονες οι οποίοι και ειδικεύονται σε τέτοιες επεμβάσεις και είναι πάντα πρόθυμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Η Κέρκυρα μπορεί να είναι νησί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχει και αυτή έναν σημαντικό αριθμό πλαστικών χειρουργών, το αντίθετο μάλιστα. Λόγω του κοσμοπολίτικου χαρακτήρα του, το όμορφο αυτό νησί έχει γίνει η «βάση» πολλών και σημαντικών πλαστικών χειρουργών, οπότε και δεν χρειάζεται κανείς να τρέχει σε μεγάλες πόλεις αν χρειάζεται βοήθεια με την εμφάνιση του. Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, αλλά είναι πολύ σημαντικό μία επέμβαση να γίνεται στον τόπο του κάθε ενδιαφερόμενου για λόγους που θα γίνουν πιο ξεκάθαροι στην πορεία του άρθρου. Αυτό που πρέπει να θυμάστε όμως είναι ότι αν μένετε στην Κέρκυρα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε έναν γιατρό στο νησί. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα της έρευνας σας.

Δεδομένου όμως ότι όπως είπαμε και πριν υπάρχουν τέτοιοι γιατροί στο νησί, ποιος είναι ο καλύτερος; Αυτό είναι σίγουρα ένα ερώτημα που βασανίζει όλους όσους ενδιαφέρονται για πλαστικές επεμβάσεις. Είναι σίγουρο ότι όποιον γιατρό και να ρωτήσεις θα απαντήσει ότι είναι καλός ή ακόμη και ο καλύτερος του νησιού, αυτό όμως δεν είναι ισχύει απαραίτητα. ΠΡΟΣΟΧΗ: εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι όλοι οι πλαστικοί είναι ικανοί, ωστόσο, κάποιοι είναι καλύτεροι σε κάποιες συγκεκριμένες επεμβάσεις και διαδικασίες. Πριν λοιπόν ξεκινήσετε να βρείτε το καλύτερο χειρουργό, θα πρέπει να ξέρετε ποια «προσόντα» θα πρέπει και να έχει.

Να είναι στην περιοχή

Είναι πολύ σημαντικό ο γιατρός που θα επιλέξετε να είναι στη περιοχή σας και όχι σε κάποια άλλη πόλη ή ακόμη και αρκετά μακριά από το σπίτι σας. Ο λόγος που το λένε αυτό όλοι οι ειδικοί, είναι το γεγονός ότι μία πλαστική επέμβαση δεν είναι μία υπόθεση που ολοκληρώνεται μέσα σε λίγες επισκέψεις, δεν είναι δηλαδή κάτι σαν έναν σφράγισμα στον οδοντίατρο. Θα πρέπει να κάνετε αρκετές επισκέψεις στον γιατρό τόσο πριν όσο και μετά την επέμβαση για να συνεννοηθείτε για το τι πρέπει να γίνει αλλά και για τη παρακολούθηση της υγείας σας μετά την επέμβαση. Τα στάδια αυτά δεν είναι καθόλου προαιρετικά και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα παραλείψετε για οικονομία χρόνου και χρημάτων.

Το να βρείτε έναν γιατρό κοντά σας είναι πλέον πάρα πολύ εύκολο, το μόνο που χρειάζεται είναι να ψάξετε στο internet για πλαστικούς χειρουργούς στη περιοχή σας, εν προκειμένω στην Κέρκυρα. Έτσι θα έχετε αμέσως μια λίστα με όλους τους γιατρούς της περιοχής. Είναι σίγουρο ότι ένας καλός γιατρός για σας θα βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, πώς θα τον βρείτε όμως; Θα απαντήσουμε ευθύς αμέσως.

Να έχει τη σωστή εξειδίκευση

Το γεγονός ότι ένας γιατρός έχει επιλέξει σαν ειδικότητα την πλαστική ιατρική, δε σημαίνει αυτόματα ότι μπορεί να κάνει και όλες τις επεμβάσεις με το ίδιο ποσοστό επιτυχίας. Κάθε γιατρός, τόσο λόγω σπουδών όσο κι εργασίας, είναι πιο εξοικειωμένος ή εξειδικευμένος σε κάποιες συγκεκριμένες επεμβάσεις. Αυτό θα το καταλάβετε διαβάζοντας το βιογραφικό του και γενικά αναλύοντας τη δουλειά του ή μιλώντας με άλλους πελάτες του. Εννοείται ότι όταν κάνετε έρευνα για τον σωστό γιατρό δεν θα έχετε τον χρόνο να διαβάσετε μόνοι σας όλα τα βιογραφικά που θα βρείτε και να τα συγκρίνετε. Ευτυχώς όμως, το διαδίκτυο είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Αφού λοιπόν κάνετε την έρευνα που αναφέραμε στο προηγούμενο βήμα, η οποία και θα σας βρει όλους τους χειρουργούς της περιοχής σας, αυτό που μένει είναι να βρείτε όσους ειδικεύονται στην επέμβαση που σας ενδιαφέρει και αυτό μπορεί να γίνει πληκτρολογώντας απλά και μόνο μία λέξη. Στην αναζήτηση σας λοιπόν μετά το όνομα της Κέρκυρας – ή οποιασδήποτε άλλης περιοχής σας ενδιαφέρει – θα συμπληρώσετε και την επέμβαση που σας ενδιαφέρει. Έτσι, η μηχανή αναζήτησης θα βρει ποιοι από τους γιατρούς που βρήκε αναφέρουν συχνά την επέμβαση σας στο site τους ή κάποια καταχώρηση σε επαγγελματικούς καταλόγους. Έτσι θα βρείτε εύκολα γρήγορα τους γιατρούς με τη σωστή εξειδίκευση.

Καλός χαρακτήρας

Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, αλλά είναι πολύ σημαντικό «να ταιριάζουν τα χνώτα σας» με τον γιατρό που θα επιλέξετε. Ο πλαστικός χειρουργός για αρκετές μέρες θα γίνει ένας σημαντικός συνεργάτης σας ή ακόμη κι ένας φίλος σας καθώς θα περάσετε αρκετές ώρες στο γραφείο του και θα κάνετε συζητήσεις που θα αφορούν τη εμφάνιση σας και τα ελαττώματα της και φυσικά πως θα τα διορθώσετε ή θα τα βελτιώσετε. Είναι σημαντικό λοιπόν να αισθάνεστε όσο το δυνατόν πιο άνετα και ανοιχτά όσο θα κάνετε αυτές τις συζητήσεις και φυσικά να μπορείτε να επικοινωνήσετε καλά με τον γιατρό, έτσι ώστε να καταλάβει ακριβώς τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε με την εμφάνιση σας.

Ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε μία εικόνα για τον χαρακτήρα του γιατρού αλλά και για το πόσο καλά επικοινωνείτε μαζί του είναι να τον επισκεφθείτε και να συζητήσετε μαζί του. Γι’ αυτό και είναι σωστό να επισκεφθείτε αρκετούς γιατρούς στη περιοχή σας για να μιλήσετε, να συγκρίνετε και να καταλήξετε στον πλέον κατάλληλο για σας. Αυτός λοιπόν είναι άλλος ένας λόγος για να επιλέξετε γιατρούς που να είναι κοντά σας.

Δυστυχώς σε αυτόν τον τομέα δεν μπορεί να σας βοηθήσει ιδιαίτερα το διαδίκτυο καθώς η ανθρώπινη και προσωπική σημασία έχει πολύ μεγάλη σημασία όταν μιλάμε για θέματα που αφορούν επικοινωνία και χαρακτήρα. Η έρευνες που κάνατε στα παραπάνω βήματα όμως είναι αυτές που θα σας δείξουν και ακριβώς που βρίσκονται οι πλαστικοί χειρουργοί στην Κέρκυρα ώστε να μπορέσετε να προγραμματίσετε σωστά τις επισκέψεις και τα ραντεβού σας και να επισκεφθείτε όσο το δυνατόν περισσότερα γραφεία όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάτε στον πρώτο τυχόντα, ακόμη και αν είναι δίπλα από το σπίτι σας.