Πλαστικοί Χειρουργοί – Ιωάννινα

Πλαστικοί χειρουργοί στα Ιωάννινα

Οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν γίνει πλέον σχεδόν αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Ενώ παλιότερα όσοι έκαναν τέτοιες επεμβάσεις ήταν ελάχιστοι και συχνά τους ξέραμε όλοι, πλέον οι επισκέψεις στον πλαστικό θα λέγαμε πως είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση, ειδικά για όσους είναι πιο νέοι σε ηλικία και ακόμη ψάχνονται ή ασχολούνται πολύ με την εμφάνιση τους. Σε αυτό έχει βοηθήσει πολύ και η πρόοδος της επιστήμης που έκανε τις επεμβάσεις αυτού του τύπου πολύ πιο απλές, σχετικά ακίνδυνες και πολύ προσιτές από οικονομική άποψη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει αλλάξει η νοοτροπία και όλοι ή οι περισσότεροι να έχουν αποδεχθεί ότι η πλαστική δεν είναι ντροπή και όχι μόνο αυτό, αλλά όλο και περισσότεροι θέλουν να «διορθώσουν» τις ατέλειες που πιστεύουν ότι έχουν στην εμφάνιση τους.

Το γεγονός ότι οι πλαστικές έχουν γίνει πλέον «mainstream», δε σημαίνει ότι όσοι ενδιαφέρονται γι’ αυτές γνωρίζουν και αρκετά πράγματα γι’ αυτές ή ακόμη και όσα θα πρέπει να ξέρουν. Δεν μιλάμε φυσικά για πράγματα που είναι πιο ιατρικά ή γενικά εξειδικευμένης φύσης, αλλά για πράγματα που αφορούν την επιλογή του γιατρού αλλά και της επέμβασης που μπορεί να χρειαζόμαστε. Όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν είναι λίγοι αυτοί που πηγαίνουν στον πιο διάσημο πλαστικό χειρουργό της πόλης στην οποία μένουν ή σε κάποιον που θα τους προτείνει κάποιος φίλος ή γνωστός χωρίς να κάνουν κάποια έρευνα πριν. Πολλοί μάλιστα επιλέγουν να μην επισκεφτούν έναν χειρουργό στα Ιωάννινα ή σε όποια άλλη πόλη μένουν, αλλά πηγαίνουν στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη για να κάνουν τις επεμβάσεις τους, πράγμα που φυσικά μπορεί να αποδειχθεί πολύ σοβαρό λάθος.

Αν λοιπόν σας ενδιαφέρει ένας πλαστικός χειρουργός στα Ιωάννινα και κάποια πλαστική επέμβαση γενικότερα, είναι σωστό να βάλετε κάποια πράγματα στο μυαλό σας πριν να κάνετε την έρευνα σας – την οποία και ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνετε – γι’ αυτό κι εμείς αποφασίσαμε σας βοηθήσουμε να μάθετε όσα πρέπει σχετικά με τους πλαστικούς στα Ιωάννινα αλλά και την πλαστική χειρουργική γενικότερα.

Η απόσταση είναι πάρα πολύ σημαντική

Πολλοί πιστεύουν ότι μία πλαστική επέμβαση είναι μια απλή υπόθεση η οποία μάλιστα μπορεί και να τελειώσει μέσα σε δύο ή τρεις το πολύ επισκέψεις στον πλαστικό. Αυτό φυσικά είναι κάτι που δεν ισχύσει σε καμία περίπτωση. Μπορεί μια πλαστική να μην είναι χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι και χειρουργική επέμβαση, και κάθε επέμβαση έχει ρίσκα, οπότε θα πρέπει να υπάρξουν όλα τα απαραίτητα μέτρα και προϋποθέσεις για να μην παρουσιαστούν προβλήματα και επιπλοκές τόσο πριν όσο και μετά την επέμβαση. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούν αρκετές επισκέψεις στον γιατρό, τόσο πριν όσο και μετά την επέμβαση για να πάνε όλα πάνε όπως πρέπει και να μην υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Γι’ αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσετε ώστε το ιατρείο του χειρουργού σας να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σπίτι ή τη δουλειά σας. Αυτό το λέμε γιατί πολλοί είναι αυτοί που εγκαταλείπουν τις επισκέψεις και τα ραντεβού στους γιατρούς τους απλά και μόνο επειδή βαριούνται να κάνουν τη διαδρομή ή δεν θέλουν να πληρώνουν συνέχεια τα έξοδα μεταφοράς ή απλά δεν έχουν τον χρόνο για να κάνουν τη διαδρομή Ιωάννινα – Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.

Οι πλαστικοί χειρουργοί στα Ιωάννινα είναι αρκετοί και είναι και πολύ καταρτισμένοι και ικανοί. Αυτό λοιπόν που εσείς θα πρέπει να κάνετε, είναι να βρείτε τον πιο κατάλληλο για τη περίπτωση σας λαμβάνοντας όμως υπόψη και την απόσταση από τον χώρο του μέχρι το σπίτι σας. Πριν από κάποια χρόνια, αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο με τη βοήθεια του Χρυσού Οδηγού και μετά από πολλά τηλέφωνα, σήμερα όμως υπάρχει το διαδίκτυο, οπότε είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε τον καλύτερο χειρουργό για σας και μάλιστα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Ας δούμε πως.

Πώς να βρείτε τον καλύτερο χειρουργό κοντά στο σπίτι σας

Πριν ξεκινήσετε την έρευνα αγοράς σας, θα πρέπει να ξέρετε πολύ καλά ότι δεν είναι όλοι οι πλαστικοί χειρουργοί το ίδιο πράγμα, όπως και οι άλλοι γιατροί άλλωστε. Ενώ όλοι έχουν την ίδια βασική εκπαίδευση και μπορούν θεωρητικά να αναλάβουν οποιαδήποτε επέμβαση, σχεδόν όλοι έχουν κάποια εξειδίκευση η οποία μπορεί να οφείλεται στην εμπειρία τους είτε στην εκπαίδευση και τον εξοπλισμό που έχουν στο γραφείο ή στη κλινική τους. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε στην έρευνα σας, χωρίς αμφιβολία, είναι να βρείτε έναν γιατρό που να έχει ειδίκευση στη δική σας επέμβαση.

Πως θα βρείτε τον πιο ειδικό γιατρό κοντά σας

Ο πιο απλός τρόπος  δεν είναι άλλος από το να χρησιμοποιήσετε το internet. Σε πρώτη φάση θα πρέπει να μπείτε σε κάποια μηχανή αναζήτησης, όπως για παράδειγμα στο Google και να βάλετε στην μπάρα αναζήτησης την επέμβαση που σας ενδιαφέρει μαζί με τον όρο Ιωάννινα. Έτσι στα αποτελέσματα θα έχετε μόνο sites τα οποία θα αναφέρουν παραπάνω από μία φορές στις περισσότερες περιπτώσεις την επέμβαση και τον όρο που σας ενδιαφέρει εν προκειμένω τα Ιωάννινα.

Αφού ολοκληρώσετε την παραπάνω διαδικασία λοιπόν, θα προσέξετε ότι κάτω από τα αποτελέσματα θα έχει βγει ένα παραθυράκι που θα δείχνει τον χάρτη της πόλης και διάφορες κόκκινες κουκκίδες. Οι κουκκίδες αυτές δείχνουν την τοποθεσία των αποτελεσμάτων της αναζήτησης, ή με απλά λόγια, που βρίσκονται τα ιατρεία των πλαστικών που έχουν ειδίκευση στην επέμβαση που σας ενδιαφέρει. Από κει και μετά εσείς θα πρέπει να βρείτε ποιοι είναι αυτοί που είναι κοντά στο σπίτι σας ή έστω ποιοι δεν είναι πολύ μακριά και να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα. Με τον όρο ξεκαθάρισμα, εννοούμε να ψάξετε να βρείτε τα βιογραφικά των γιατρών αλλά και τις απόψεις πελατών τους και άλλων συναδέλφων τους, αν είναι δυνατόν.

Τι γίνεται αν δεν βρω το γιατρό που θέλω στα Ιωάννινα;

Μόνο αν μετά από καλή έρευνα δεν βρείτε κάποιον γιατρό που όχι μόνο να ειδικεύεται στην επέμβαση σας αλλά και να έχει και καλά σχόλια από πελάτες και άλλους συναδέλφους του στα Ιωάννινα, θα έχετε το ελεύθερο να ψάξετε και σε άλλες πόλεις. Κατά προτίμηση, δεν θα πρέπει να φύγετε από την Ήπειρο ή τη Βόρεια Ελλάδα ή ακόμη και να απομακρυνθείτε πολύ από τα Ιωάννινα. Η Θεσσαλονίκη ας πούμε είναι μία πολύ καλή εναλλακτική. Αν χρειαστεί να μετακινείστε σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, καλό θα ήταν να συνεννοηθείτε με τον γιατρό σας, έτσι ώστε να ξέρει ότι έρχεστε από μακριά και να φροντίσει ώστε να φτιάξει ένα σωστό πλάνο και να μην ταλαιπωρηθείτε .