Επιμήκυνση Πέους

andrologikes-epemvaseis

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Επιμήκυνση Πέους

Όταν κάποιος ακούει τον όρο «πλαστική επέμβαση» είναι λογικό να πάει αμέσως το μυαλό του σε κάποια εγχείρηση που θα γίνει στο πρόσωπο, το λαιμό, το στήθος τα χέρια και γενικά σε κάποια σημεία του σώματος που είναι συνεχώς ορατά και κατά συνέπεια σε αυτά φαίνονται και πιο έντονα τα σημάδια του χρόνου. Επίσης, είναι και τα μέρη που βλέπει κανείς πρώτα στον καθρέφτη αλλά και νιώθει ότι παρατηρούν πρώτα οι άλλοι πάνω του, Υπάρχουν όμως πολλοί άνδρες οι οποίοι επιλέγουν να κάνουν μια πλαστική επέμβαση σε μια περιοχή του σώματος τους που βλέπουν μόνο οι ίδιοι και κάποια πολύ εκλεκτά άλλα άτομα: στα γεννητικά τους όργανα,

Οι λεγόμενες ανδρολογικές αισθητικές επεμβάσεις μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστές, τα αποτελέσματα τους δεν είναι σε κοινή θέα, όπως αυτά ενός λίφτινγκ, αλλά είναι σίγουρα από τις πιο δημοφιλείς επεμβάσεις, όσον αφορά τους άνδρες. Αυτό συμβαίνει γιατί τα γεννητικά όργανα και ιδιαίτερα το πέος παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για την αυτοπεποίθηση και τη σεξουαλική ζωή του άνδρα, οπότε κι εξυπακούεται ότι αν κάποιος δεν αισθάνεται και ιδιαίτερα καλά με την εμφάνιση του πέους του, θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να το κάνει όπως αυτός θέλει ή όπως πιστεύει ότι πρέπει να είναι.

Στην πλαστική χειρουργική λοιπόν υπάρχει πλέον ειδικός κλάδος ο οποίος ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με πλαστικές επεμβάσεις στα ανδρικά γεννητικά όργανα. Αυτό από μόνο του αρκεί για να δείξει πόσο συχνές και δημοφιλείς είναι πλέον αυτές οι επεμβάσεις οι οποίες μέχρι και πρόσφατα θεωρούνταν κατά γενική ομολογία θέματα ταμπού. Πλέον λοιπόν το να αποκτήσει κανείς το πέος που πάντα ονειρευόταν – δεδομένου ότι τα όνειρα αυτά είναι και κάπως ρεαλιστικά, κάτι για το οποίο θα μιλήσουμε παρακάτω – είναι απόλυτα εφικτό χάρη στις λεγόμενες ανδρολογικές επεμβάσεις. Εδώ θα πάθουμε τα πάντα γι’ αυτές.

Τι είναι οι ανδρολογικές επεμβάσεις;

Όπως μπορείτε να καταλάβετε και από την ίδια τη λέξη, οι ανδρολογικές επεμβάσεις απευθύνονται αποκλειστικά σε άνδρες. Στη γενική ιατρική πρόκειται για τις επεμβάσεις οι οποίες γίνονται στα γεννητικά όργανα του ασθενή είτε για να εξασφαλιστεί η καλύτερη λειτουργία τους είτε για να αντιμετωπιστεί κάποιο πρόβλημα υγείας. Όσον αφορά τον κλάδο της πλαστική ιατρικής, οι συγκεκριμένες επεμβάσεις προφανώς και αφορούν το πέος και την μορφή του. Με άλλα λόγια, πρόκειται για πλαστικές επεμβάσεις που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την όψη του πέους, κάτι που ενδέχεται να έχει και αρκετές θετικές επιπτώσεις σε άλλες πτυχές της ζωής του ασθενούς.

Το πέος ανέκαθεν ήταν σύμβολο ανδρισμού και γονιμότητας και είναι και πηγή αυτοεκτίμησης για τον άνδρα. Οι ψυχολογικές επιπτώσεις της όψης του πέους και της αντίληψης που έχει γι’ αυτό ο κάθε άνδρας εστιάζονται με στη κρεβατοκάμαρα και γενικά στην ερωτική ζωή, αλλά σε καμία περίπτωση δε σταματά εκεί. Όταν ένας άνδρας αισθάνεται άνετα με το πέος του, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όχι μόνο σε ό,τι σχετίζεται με τη σεξουαλική του ζωή αλλά και σε άλλους τομείς, όπως είναι για παράδειγμα ο επαγγελματικός ή ακόμη και ο οικογενειακός. Ένας άνδρας που δεν αισθάνεται άνετα με το πέος του είναι πολύ πιθανό να έχει προβλήματα χαμηλής αυτοεκτίμησης ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που φθάνουν στα όρια της κατάθλιψης. Με άλλα λόγια, μια ανδρολογική επέμβαση είναι κάτι που θα έχει οφέλη κι έξω από τη κρεβατοκάμαρα.

Η πλαστική χειρουργική σε συνδυασμό με την ουρολογική και τη γενική χειρουργική έχουν προχωρήσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να μπορεί πλέον ι κάθε άνδρας να λύσει με σχετική ασφάλεια τα προβλήματα που μπορεί να έχει με το πέος του. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι σε γενικές γραμμές, το νούμερο ένα πρόβλημα των αδρών σχετικά με το πέος τους δεν είναι άλλο από το μήκος του, οπότε και η επιμήκυνση πέους είναι σχεδόν πάντα η πιο δημοφιλής ανδρολογική επέμβαση. Το δεύτερο πράγμα που θέλουν να βελτιώσουν οι άνδρες όσον αφορά το πέος τους – πολλές φορές σε συνδυασμό με το μήκος τους – είναι το πάχος του. Εννοείται ότι και γι’ αυτή περίπτωση υπάρχει ειδική πλαστική πέους. Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να ξέρει κανείς για τις επεμβάσεις αυτού του τύπου.

andrologikes epemvaseis

Επιμήκυνση πέους

Η επιμήκυνση πέους όπως είπαμε και πριν είναι η πιο δημοφιλής πλαστική στο πέος και όπως μπορείτε να καταλάβετε, έχει να κάνει με την αύξηση μήκους του εν λόγω οργάνου. Η επέμβαση είναι γνωστή και σαν προσθετική πέους και σαν μεγέθυνση πέους και θεωρείται μια σχετικά απλή και πολύ ασφαλής πλαστική επέμβαση, δεδομένου ότι θα γίνει από έναν πλαστικό χειρουργό με τις κατάλληλες γνώσεις, εξειδίκευση και φυσικά σχετικά μεγάλη εμπειρία. Μία επιτυχημένη επιμήκυνση πέους μπορεί να δώσει στον άνδρα παραπάνω αυτοπεποίθηση και μπορεί να βελτιώσει σε κάποιο βαθμό την ικανοποίηση που αισθάνεται ο/η σύντροφος του κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, με άλλα λόγια, μπορεί να βελτιώσει τις επιδόσεις στο κρεβάτι.

Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις επεμβάσεις που καλούνται να κάνουν πιο συχνά οι πλαστικοί χειρουργοί.

Μεγέθυνση / αυξητική πέους: Όπως μπορείτε να καταλάβετε, πολλοί άνδρες θα ήθελαν το πέος τους να έχει μερικούς πόντους παραπάνω, έτσι ώστε να αισθάνονται και οι ίδιοι καλύτεροι εραστές αλλά και πιο άνετα όταν είναι γυμνοί με το αντικείμενο του πόθου τους, ιδιαίτερα αν ο ερωτικός παρτενέρ δεν είναι άτομο με το οποίο έχουν σχέση ή γνωρίζονται πολύ καλά. Μπορεί λοιπόν στην αγορά και ειδικά στο internet να υπάρχουν πολλά χάπια, φάρμακα και «ματζούνια» που να υπόσχονται ότι μπορούν να δώσουν επιπλέον μήκος και πόντους στο πέος, αλλά αυτές οι μέθοδοι συνήθως είναι μη αποτελεσματικές και κάποιες φορές μπορεί να αποδειχθούν ακόμη κι επικίνδυνες. Η πιο ασφαλής και αποτελεσματική λύση για όποιον θέλει να μεγαλώσει το πέος του, είναι σίγουρα η επίσκεψη σε έναν καλό πλαστικό χειρουργό.

Η αύξηση πέους γίνεται χειρουργικά με την αποκοπή των συνδέσμων που ενώνουν το πέος με το ηβικό οστό. Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του πέους είναι «αόρατο» αφού βρίσκεται κάτω από το ηβικό οστό. Με τη συγκεκριμένη επέμβαση, έρχεται στο προσκήνιο ένα μέρος του πέους που ήταν μέχρι πρότινος κρυμμένο. Πρόκειται για μια λεπτή επέμβαση η οποία όμως δεν πλησιάζει καθόλου τη περιοχή όπου υπάρχουν τα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα της ουρήθρας, οπότε δεν κινδυνεύει να επηρεαστεί η λειτουργία του πέους και του ουροποιητικού ή να δημιουργηθεί κάποια ακατάσχετη αιμορραγία ή άλλη επιπλοκή. Επίσης, σε αυτή την επέμβαση δεν χρησιμοποιούνται τεχνητά ή οποιαδήποτε άλλα ενθέματα και μοσχεύματα με αποτέλεσμα να περιορίζεται κι άλλο η πιθανότητα παρουσίασης επιπλοκών και να έχουμε ένα πάρα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι αν και η παραπάνω πλαστική αύξησης πέους είναι η πιο συχνή λύση, δεν είναι η μόνη. Υπάρχουν για παράδειγμα άνδρες οι οποίοι έχουν πέος ικανοποιητικού μεγέθους ή και μεγάλου αλλά λόγω του σχήματος του οργάνου αυτό δεν γίνεται αντιληπτό. Πρόκειται για τη περίπτωση ατόμων που έχουν κάποια καμπύλωση στο πέος. Υπάρχουν λοιπόν ειδικές μέθοδοι για επιμήκυνση πέους οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της «γεωμετρίας» της περιοχής με την εξάλειψη των καμπυλώσεων και την ανάδειξη του πραγματικού μεγέθους του οργάνου.

Πριν συνεχίσουμε με την επιμήκυνση, ας αναφέρουμε κάποια βασικά πράγματα σχετικά με το εν λόγω όργανο που όλοι άνδρες θα πρέπει να ξέρουν.

epimikinsi peous
Το μέσος μήκος του πέους και πότε ένα πέος είναι όντως μικρό.

Πριν αποφασίσει κανείς να απευθυνθεί σε κάποιον πλαστικό χειρουργό για μια πλαστική πέους που θα αφορά το μήκος, καλό θα ήταν να γνωρίζει κάποια πράγματα σχετικά με το μήκος του πέους. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρουμε είναι ότι η μέτρηση στην ουσία αφορά το πέος μόνο όταν βρίσκεται σε κατάσταση στύσης. Δεν έχει κανένα νόημα το μήκος αν δεν μιλάμε για ΠΛΗΡΗ στύση, αφού η σεξουαλική επαφή είναι και η μόνη περίσταση στην οποία το μήκος του πέους παίζει κάποιον ρόλο (το πόσο σημαντικός είναι αυτός θα το απαντήσουμε μετά. Αυτό που πρέπει να γνωρίζει κανείς λοιπόν είναι ότι το μέσο μήκος ενός πέους στην Ευρώπη – σε στύση – είναι περίπου 16 εκατοστά.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε το ότι ένα πέος είναι κάτω του μετρίου μήκους δε σημαίνει ότι είναι μικρό, ούτε βέβαια και το αντίθετο. Σε γενικές γραμμές, αν το πέος έχει μονοψήφιο μήκος, μπορούμε να μιλάμε για το λεγόμενο αληθινό μικρό-πέος οπότε και η αύξηση πέους είναι σχεδόν επιβεβλημένη. Με άλλα λόγια, δεν μπορούμε να πούμε ότι μια πλαστική πέους για αύξηση είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ αν το όργανο έχει διψήφιο μήκος. Από εκεί και μετά μιλάμε απλά για προσθετική πέους. Το πόσο θα μεγαλώσει το πέος είναι κάτι που εξαρτάται από το ήδη υπάρχον μήκος τους, από το γούστο του ασθενή και φυσικά τις προτάσεις του γιατρού.

Εννοείται ότι ένας πλαστικός θα κάνει ότι μπορεί να για να έχει ο ασθενής του ένα φυσικό αποτέλεσμα και δεν θα αυξήσει ένα ήδη αρκετά μεγάλο πέος, κάνοντας το τερατώδες. Πάντα πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο και οι αποφάσεις να παίρνονται με συνεννόηση και ψυχραιμία. Δεν είναι λοιπόν σπάνιο να απορρίψει ένας πλαστικός έναν ασθενή ο οποίος ζητά κάτι το εντελώς αφύσικο.

Ο ρόλος του μεγέθους

Καλό θα ήταν σε αυτό το σημείο να μιλήσουμε γενικά για τον ρόλο του μεγέθους του πέους στη σεξουαλική επαφή και γενικά για το κατά πόσο είναι επιβεβλημένη μια πλαστική εγχείρηση πέους με σκοπό την αύξηση του. Σε γενικές γραμμές, οι νευρικές απολήξεις του γυναικείου κόλπου που κάνουν τη γυναίκα να νιώσει ηδονή κατά τη διάρκεια του σεξ βρίσκονται αρκετά ρηχά. Με άλλα λόγια, είναι κοντά στην είσοδο του κόλπου και όχι βαθιά μέσα σε αυτόν. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και κάποιος με ένα κάτω του μετρίου πέος, ΜΗΧΑΝΙΚΑ μπορεί να ικανοποιήσει μια γυναίκα κατά τη σεξουαλική επαφή. Μόνο αν ο άνδρας έχει πραγματικά μικροσκοπικό πέος – κάτι που μπορεί να διαγνωστεί και από έναν πλαστικό ή ουρολόγο – ενδέχεται να μην μπορεί να προσφέρει ικανοποίηση.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι το μέγεθος προσφέρει κι ένα οπτικό ερέθισμα στη γυναίκα, το οποίο και φυσικά παίζει έναν ρόλο για την απόλαυση της επαφής, ενώ δίνει και αυτοπεποίθηση στον άνδρα. Επιπλέον, ένα μεγάλο πέος μπορεί να «καλύψεις» περισσότερους από τους υποδοχείς ηδονής που προαναφέραμε σε σχέση με ένα μικρό, οπότε και ο οργασμός ή η μεγάλη απόλαυση θα έρθει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Στο ερώτημα λοιπόν αν το μέγεθος παίζει ρόλο, η απάντηση είναι μάλλον ναι, αλλά όχι απαραίτητα. Σίγουρα το μεγάλο πέος έχει τα πλεονεκτήματα του, αλλά ακόμη κι ένα μέτριο ή μικρό πέος μπορεί να ικανοποιήσει μια γυναίκα. Η μόνη περίπτωση που το μεγάλωμα πέους είναι αναγκαίου, είναι τι μικρό-πέος.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι εξίσου αν όχι και σημαντικότερο ρόλο με το μήκος όσον αφορά την απόλαυση της σεξουαλικής επαφής παίζει και το πάχος του πέους, γι’ αυτό και η φαλλοπλαστική που αφορά την αύξηση του πάχους είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής πλαστική πέους μετά την επιμήκυνση πέους ενώ συχνά οι δύο αυτές επεμβάσεις «πάνε πακέτο».

Αύξηση πάχους του πέους

Μετά την αύξηση του μήκους, σειρά έχει η αύξηση της περιμέτρου του πέους ή με άλλα λόγια, το πέος αποκτά επιπλέον μάζα και γίνεται πιο «χοντρό». Το μέγεθος της περιφέρειας του πέους παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την ερωτική ικανοποίηση μιας γυναίκας, μάλιστα ο ρόλος του είναι ακόμη πιο σημαντικός από αυτόν του μήκους. Η επέμβαση γίνεται με την προσθήκη μοσχευμάτων, τα οποία προέρχονται συνήθως από τον ίδιο τον ασθενή. Με απλά λόγια, αφαιρείται λίπος από τον ασθενή, συνήθως από το μπούτι του, το οποίο και καθαρίζεται και στη συνέχεια εγχέεται με ειδικό τρόπο κάτω από το δέρμα του πέους, αυξάνοντας έτσι το πάχος του. Είναι μια σχετικά απλή επέμβαση, η οποία όπως γίνεται σε κλινική και τοπική αναισθησία ή κατάσταση μέθης.

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι σημαντικό η όλη διαδικασία να γίνει από έναν εξειδικευμένο γιατρό. Αν η έγχυση του λίπους δεν γίνει σωστά μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στο τελικό αποτέλεσμα. Τα προβλήματα αυτά δεν αφορούν σε καμία περίπτωση κινδύνους για την υγεία, αλλά αφορούν σε πολύ μεγάλο βαθμό την διάρκεια ζωής του αποτελέσματος. Αν το λίπος δεν εγχυθεί σωστά μπορεί ο οργανισμός να το απορροφήσει και το αποτέλεσμα πάχυνσης του πέους να χαθεί μέσα σε 6 περίπου μήνες. Αν η επέμβαση γίνει σωστά, το αποτέλεσμα θα έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής η οποία και θα μετριέται και σε μήνες και όχι μέρες.

afksisi megethous peous

Τέλος, σήμερα μπορεί να γίνει και χρήση ειδικών συνθετικών fillers για να γίνει πιο χοντρό το πέος. Τα fillers αυτά τοποθετούνται με έγχυση και όλη η επέμβαση μπορεί να γίνει στο ιατρείο και όχι σε κάποια κλινική και αυτό κάνει την εν λόγω αυξητική πέους να ξεχωρίζει. Πρόκειται επίσης για μια πολύ οικονομική λύση. Το μειονέκτημα των fillers είναι ότι το αποτέλεσμα τους κρατά το πολύ για ενάμιση χρόνο. Επίσης, δεδομένου ότι μιλάμε για συνθετικό υλικό, αν ο ασθενής έχει κάποια αλλεργία, μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στη περιοχή ή την υγεία του γενικότερα.

Όπως είπαμε και πριν, η επιμήκυνση πέους μπορεί να γίνει μαζί με την πάχυνση για ένα πιο φυσικό και ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Ωστόσο ανάλογα με τον άνδρα εννοείται πως μπορεί να γίνει και μόνο μία από τις δύο επεμβάσεις. Αν γίνουν και οι δύο μαζί, είναι σίγουρο ότι θα γίνει πρώτα η επιμήκυνση. Σε κάθε περίπτωση, ο γιατρός σας είναι αυτός που θα σας συμβουλέψει ποια πλαστική αύξηση πέους πρέπει να κάνετε, με ποια σειρά και πότε.

Ποια άλλη πλαστική επέμβαση πέους μπορώ να κάνω;

Περιτομή για αισθητικούς λόγους: Η περιτομή είναι ίσως η αρχαιότερη ιατρική – χειρουργική επέμβαση, αφού γνωρίζουμε ότι γινόταν μέχρι και στην Αρχαία Αίγυπτο. Όπως γνωρίζετε, πρόκειται για μια επέμβαση που κάνουν αναγκαστικά όσοι άνδρες ανήκουν σε συγκεκριμένες θρησκείες. Υπάρχουν όμως και πολλοί άνδρες που επιλέγουν να κάνουν αυτή την μικροεπέμβαση είτε για προληπτικούς είτε για καθαρά αισθητικούς λόγους. Δεδομένου λοιπόν ότι η περιτομή δεν θα γίνει για την επίλυση κάποιου ανδρολογικού προβλήματος όπως ή φίμωση αλλά θα γίνει για αισθητικούς λόγους, μπορεί να την αναλάβει ένας ειδικός πλαστικός χειρουργός για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Προσθετική όρχεων: Μπορεί να μην το γνωρίζετε αλλά πολλοί άνδρες γεννιούνται με έναν όρχι. Επίσης, μπορεί να γίνει και αφαίρεση ενός όρχι για ιατρικούς λόγους, όπως για την αντιμετώπιση του καρκίνου στο συγκεκριμένο σημείο. Υπάρχουν λοιπόν ειδικές πλαστικές επεμβάσεις με τις οποίες μπορεί να τοποθετηθεί στη περιοχή έναν ειδικό μόσχευμα ή εμφύτευμα, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στην αυξητική στήθους. Εννοείται ότι δεν θα αποκατασταθεί η λειτουργία του όρχι, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι πολύ φυσικό και σίγουρα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση του άνδρα.

Τι ΔΕΝ μπορεί να κάνει μια ανδρολογική πλαστική επέμβαση

Οι πλαστικοί χειρουργοί κάνουν αισθητικές επεμβάσεις. Δεν είναι ουρολόγοι ή ανδρολόγοι. Αυτό με άλλα λόγια σημαίνει ότι δεν μπορούν να αναλάβουν επεμβάσεις που να είναι καθαρά ουρολογικής φύσης, δηλαδή που να αφορούν το ουροποιητικό σύστημα και τη λειτουργία του καθώς και τη στύση. Γενικά λοιπόν, θα πρέπει να ξέρετε ότι τα αποτελέσματα μιας αισθητικής επέμβασης στο πέος είναι καθαρά αισθητικά και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να βελτιώσουν την λειτουργία του ίδιου του οργάνου. Αυτό που μπορούν να κάνουν, είναι να τονώσουν την αυτοπεποίθηση και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και να βελτιώσουν την ερωτική εμπειρία, για όλους τους συμμετέχοντες.

Το χειρουργείο είναι μονόδρομος;

Σίγουρα θα προσέξετε ότι υπάρχουν στην αγορά και ειδικά σε διαφημίσεις στο διαδίκτυο διάφορα προϊόντα που υπόσχονται ότι μπορούν να μεγαλώσουν το πέος. Υπάρχουν πολλά υποτιθέμενα χάπια για μεγέθυνση πέους ενώ μπορεί να δείτε και κάποιους οδηγούς για ασκήσεις που μπορούν να φέρουν τη πολυπόθητη επιμήκυνση χωρίς χειρουργείο. Τέλος, πολλοί υπόσχονται πως μπορούν να πετύχουν κι επιμήκυνση πέους με φυσικό τρόπο, χρησιμοποιώντας ματζούνια και άλλα βότανα. Καλώς ή κακώς, όλα αυτά είναι απλά απάτες.

epimikinsi peous

Όπως θα έχετε καταλάβει ήδη, το μήκος του πέους δεν είναι κάτι που να μπορεί να αλλάξει με κάποιο φυσικό τρόπο, χωρίς δηλαδή να μπει νυστέρι. Επιμήκυνση πέους με φάρμακα δεν μπορεί να γίνει γιατί πολύ απλά η έλλειψη μήκους στη συγκεκριμένη περιοχή δεν μπορεί να επιδιορθωθεί με φάρμακα αφού δεν πρόκειται για κάποια αρρώστια ή κάποια δυσπλασία. Επιπλέον, δεν μπορεί να γίνει κι επιμήκυνση πέους στο σπίτι με ασκήσεις αφού το πέος δεν είναι μυς, οπότε και δεν μπορεί να μεγαλώσει με τη γυμναστική.

Αυτό που θα πρέπει να θυμάστε λοιπόν, είναι ότι επιμήκυνση πέους χωρίς χειρουργείο απλά δεν μπορεί να γίνει και κάθε ένας που υπόσχεται το αντίθετο είναι απλά απατεώνας ή τσαρλατάνος.

Μπορούν να κάνουν όλοι μια τέτοια επέμβαση;

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι τόσο απλή όσο φαντάζεστε. Συνήθως οι συμβουλευτικές συνεδρίες με τον πλαστικό γίνονται και παρουσία ανδρολόγου ή ουρολόγου για να βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει και κάποιο ιατρικό πρόβλημα και ότι η αισθητική επέμβαση δεν θα επηρεάσει τη λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος και δεν θα δημιουργήσει άλλα προβλήματα στην υγεία του ασθενή. Επίσης, μπορεί να γίνει και κάποια συνεδρία με ψυχολόγο προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι ο ασθενής είναι σε ήρεμη κατάσταση κι έχει καταλάβει καλά το τι πρόκειται να γίνει και είναι απολύτως σίγουρος ότι θέλει να συνεχίσει.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν, μια πλαστική σκλήρυνσης πέους ή επιμήκυνσης μπορεί να γίνει σχεδόν σε όλους τους άνδρες, αρκεί να μην υπάρχει κάποιο θέμα με την υγεία τους και να έχουν λογικές απαιτήσεις. Η επέμβαση είναι σχετικά απλή, αλλά καλό είναι να γνωρίζει κανείς όλους τους πιθανούς κινδύνους, όσο λίγοι και αν είναι αυτοί. Σε κάθε περίπτωση, η επιμήκυνση πέους είναι κάτι που μπορεί να γίνει με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, αρκεί να γίνει από έμπειρο και ειδικευμένο πλαστικό χειρουργό.

Πόσο κοστίζει η επιμήκυνση πέους;

Η τιμή σε μια πλαστική επέμβαση πέους είναι κάτι που σίγουρα απασχολεί πολλούς που ενδιαφέρονται να κάνουν μία. Σε γενικές γραμμές, πρόκειται για σχετικά οικονομικές επεμβάσεις αφού οι πιθανότητες να γίνει ολική αναισθησία και παραμονή σε κλινική (παράγοντες που ανεβάζουν κατακόρυφα το κόστος της πλαστικής) είναι πάρα πολύ μικρές και σχεδόν ανύπαρκτες για τις περισσότερες επεμβάσεις. Από εκεί και μετά όμως, το κόστος εξαρτάται από τη κάθε περίπτωση, δηλαδή από τις επεμβάσεις που θα χρειαστεί να γίνουν.

Όπως είπαμε και παραπάνω, είναι πολύ συχνό φαινόμενο να γίνεται η επιμήκυνση πέους μαζί με την σκλήρυνση ή την πάχυνση, οπότε σε αυτή τη περίπτωση εννοείται ότι η τιμή της πλαστικής επέμβασης πέους θα είναι μεγαλύτερη απ’ ότι αν γίνει μόνο η μία από τις δύο επεμβάσεις. Επιπλέον, διαφορά στο κόστος μπορεί να υπάρχει ανάμεσα και σε διαφορετικούς τύπους της ίδιας της επέμβασης. Η πάχυνση μπορεί να γίνει είτε με μοσχεύματα από τον ίδιο τον ασθενή είτε με fillers και τα fillers είναι αρκετά πιο φθηνά από τα μοσχεύματα, αλλά διαρκούν λιγότερα. Ένα είναι σίγουρο λοιπόν, μιλήστε με αρκετούς γιατρούς και σίγουρα θα βρείτε μια λύση για τη τσέπη σας.