Πλαστικοί Χειρουργοί – Ελευσίνα

Πλαστικοί χειρουργοί στην Ελευσίνα

Αν ρίξετε μια ματιά στον Χρυσό Οδηγό ή οποιονδήποτε άλλο επαγγελματικό οδηγό σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας μας, είναι σίγουρο ότι θα δείτε πάρα πολλούς πλαστικούς χειρουργούς, για την ακρίβεια, ο αριθμός τους ίσως και να έχει διπλασιαστεί σε σχέση με την περασμένη δεκαετία. Ο λόγος που παρατηρείται αυτό το φαινόμενο είναι σχετικά απλός: πλέον οι πλαστικές επεμβάσεις έχουν απομυθοποιηθεί, δεν θεωρούνται κάτι το εξωτικό ή άπιαστο οπότε κι έχουν γίνει πολύ πιο επιθυμητές. Με άλλα λόγια, όλο και περισσότεροι κάνουν πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να αλλάξουν τα σημεία της εμφάνισης τους που δεν τους αρέσουν. Δεδομένου λοιπόν ότι έχει εμφανιστεί πλέον μία αρκετά σημαντική αγορά, είναι λογικό να υπάρχει και η ανάλογη προσφορά για να την καλύψει.

Αν παρατηρήσει άλλωστε κανείς τις συζητήσεις που γίνονται στον δρόμο και στις καφετέριες, θα διαπιστώσει ένα μεγάλο ενδιαφέρον για τις πλαστικές. Πλέον, ο κόσμος δεν τις σχολιάζει αρνητικά αλλά ενημερώνεται γι’ αυτές από το internet και άλλες πηγές, ενώ πολλοί διαβάζουν και σχετικά επιστημονικά άρθρα. Ωστόσο, δεν καταλαβαίνουμε τα πάντα από αυτά που διαβάζουμε, με αποτέλεσμα να γίνονται κάποιες παρανοήσεις και να κινδυνεύουμε να υποπέσουμε σε σφάλματα. Πράγματι, συχνά πλέον, ακούγονται ανακρίβειες ακόμη και από άτομα που είναι έτοιμα να κάνουν μία τέτοια επέμβαση και έχουν κάνει έρευνα πριν να κάνουν την τελική επιλογή ή την ίδια την επέμβαση.

Τα σφάλματα αυτά μπορεί να αφορούν κάποιες έννοιες σχετικές με το επιστημονικό και πιο «ιατρικό» μέρος των επεμβάσεων – πράγμα λογικό για όσους δεν είναι γιατροί – αλλά πιο συχνά αφορούν τη φάση του σχεδιασμού της επέμβασης και ιδιαίτερα την επιλογή του γιατρού. Τα εν λόγω στάδια όμως είναι πάρα πολύ σημαντικά, αφού είναι αυτά που σε μεγάλο βαθμό θα καθορίσουν και την πορεία της επέμβασης, η οποία δεν είναι και ιδιαίτερα σύντομη, όπως θα δούμε και παρακάτω. Η σωστή επιλογή πλαστικού χειρουργού, είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας κάθε επέμβασης, αφού ο χειρουργός είναι αυτός που θα κάνει όλη τη δουλειά, οπότε και η εξέλιξη της επέμβασης και τα αποτελέσματα της βρίσκονται κυριολεκτικά στα χέρια του. Αν λοιπόν σας ενδιαφέρουν οι πλαστικοί χειρουργοί στην Ελευσίνα, δείτε τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν ψάχνετε για γιατρό για την επέμβαση σας.

Μην επιλέξετε γιατρό μακριά από εσασ

Όπως είπαμε και πριν, στις μέρες μας μπορεί να βρει κανείς πλαστικούς χειρουργούς σε κάθε γωνιά και πόλη της Ελλάδας. Ακόμη και σε περιοχές όπως η Ελευσίνα που δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες, είναι έδρα για μία αρκετά μεγάλη γκάμα από πλαστικούς χειρουργούς, πράγμα που σίγουρα είναι πάρα πολύ καλό για όσους ενδιαφέρονται για κάποια πλαστική επέμβαση. Το κύριο όφελος της επιλογής ενός γιατρού από την Ελευσίνα αφορά τον οικονομικό τομέα. Δεδομένου ότι μία πλαστική επέμβαση δεν ολοκληρώνεται μέσα σε μία ή δύο συνεδρίες, θα πρέπει να φροντίσετε ώστε να ταξιδεύετε όσο το δυνατόν λιγότερο για να μειώσετε τα έξοδα των μετακινήσεων σας, πράγμα που θα μειώσει σημαντικά και το συνολικό κόστος της επέμβασης και θα την κάνει όσο το δυνατόν πιο οικονομική. Το άλλο όφελος ενός τοπικού γιατρού είναι το γεγονός ότι θα γλιτώσετε και πολύ χρόνο αφού δεν θα χρειαστεί να κάνετε συχνές οι μετακινήσεις προς την Αθήνα ή οποιαδήποτε άλλη μεγάλη πόλη θα επιλέγατε για την επέμβαση.

Για να βρείτε τους τοπικούς γιατρούς εύκολα και γρήγορα μπορείτε να πάτε στο Google και να γράψετε το όνομα της Ελευσίνας μαζί με τον όρο πλαστικός χειρουργός, δηλαδή «πλαστικός χειρουργός Ελευσίνα». Με αυτόν τον τρόπο θα βρείτε όλους τους γιατρούς που έχουν ιατρείο στην Ελευσίνα αλλά και θα δείτε που ακριβώς βρίσκονται τα ιατρεία του καθενός αφού μαζί με τα αποτελέσματα θα σας βγει κι ένας χάρτης με το ακριβές «στίγμα» του κάθε γιατρού. Το μόνο που μένει να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτόν που είναι πιο κοντά σε σας.

Δεν είναι όλοι οι πλαστικοι χειρουργοί ίδιοι

Ένα από τα πιο συχνά σφάλματα, που κάνουν μάλιστα οι περισσότεροι που θέλουν να κάνουν μία πλαστική επέμβαση, είναι το γεγονός ότι θεωρούν ότι όλοι οι πλαστικοί είναι ίδιοι. Αυτό δεν ισχύει αφού, όπως θα δείτε και από την έρευνα σας, κάθε πλαστικός έχει διαφορετική εκπαίδευση και κατάρτιση και ασχολείται περισσότερο με συγκεκριμένους τύπους επεμβάσεων. Αν θέλετε να μειώσετε σημαντικά τόσο το κόστος της επέμβασης σας όσο και τον κίνδυνο να δημιουργηθούν λάθη, προβλήματα και επιπλοκές κατά ή και μετά την επέμβαση, η καλύτερη λύση είναι να επιλέξετε έναν γιατρό που να ειδικεύεται στην επέμβαση που θέλετε να κάνετε. Λόγω της μεγάλης πείρας του θα φροντίσει ώστε οι συνεδρίες σας να είναι λίγες και αποτελεσματικές, οπότε και θα τελειώσετε την επέμβαση πιο γρήγορα απ’ ότι με έναν λιγότερο ειδικευμένο.

Για να βρείτε τον σωστό πλαστικό χειρουργό για την επέμβαση σας, η πλέον ενδεδειγμένη λύση είναι να προσθέσετε στη αναζήτηση που αναφέραμε παραπάνω και την επέμβαση που σας ενδιαφέρει. Έτσι βλέπετε μόνο αποτελέσματα με γιατρούς που αναφέρουν συχνά την επέμβαση σας, άρα κι έχουν μία εξειδίκευση σε αυτήν. Τώρα που η λίστα υποψήφιων γιατρών θα έχει μειωθεί σημαντικά, θα σας είναι πιο εύκολο να κάνετε μία διαπραγμάτευση τιμών.

Οι πλαστικές δεν είναι ανάγκη να κοστίζουν μία περιουσία

Η εικόνα που προβάλλουν για τους πλαστικούς τα μέσα ενημέρωσης και το internet δίνει συχνά την εντύπωση ότι οι υπηρεσίες τους απευθύνονται μόνο σε σταρ και μεγιστάνες. Πράγματι, πολλοί αστέρες του σινεμά και του τραγουδιού έχουν κάνει πλαστικές οι οποίες και «διαφημίζονται» αμέσως από τις ειδήσεις και τις κοσμικές στήλες, δίνοντας έτσι μία ιδιαίτερη αίγλη στην εν λόγω κατηγορία γιατρών. Επιπλέον, όταν δίνουν συνεντεύξεις στη τηλεόραση ή σε κάποιο περιοδικό διάφοροι πλαστικοί μιλούν σχεδόν αποκλειστικά για τους celebrity πελάτες τους έτσι ώστε να διαφημίσουν καλύτερα τη δουλειά τους και να τραβήξουν τα φώτα της δημοτικότητας στην επιχείρηση τους.

Εξαιτίας των παραπάνω λοιπόν, είναι πολύ λογικό να πιστεύει κανείς ότι μία πλαστική είναι άπιαστο όνειρο για κάποιον που δεν ανήκει στο star system ή δεν έχει αρκετές χιλιάδες ευρώ σε καταθέσεις στην Ελβετία. Αυτό όμως δεν ισχύει πλέον. Μπορεί κάποτε όντως οι πλαστικές να κόστιζαν μία μικρή περιουσία, αλλά η πρόοδος της τεχνολογίας και της επιστήμης, έχει κάνει τις πιο απλές και δημοφιλείς επεμβάσεις πάρα πολύ φθηνές και προσιτές σε όλους. Μην αφήσετε λοιπόν κανέναν γιατρό να σας χρεώσει τρελές τιμές και να προσπαθείτε πάντα να κάνετε διαπραγμάτευση.