Πλαστικοί Χειρουργοί – Δράμα

Πλαστικοί χειρουργοί στη Δράμα

Οι πλαστικές επεμβάσεις κάποτε θεωρούνταν προνόμιο μόνο των πολύ πλούσιων και των διάσημων αστέρων του τραγουδιού και του σινεμά, αλλά τα πράγματα έχουν πλέον αλλάξει και φυσικά προς το καλύτερο. Πλέον οι επεμβάσεις έχουν γίνει πάρα πολύ πιο φθηνές και κατά συνέπεια, είναι προσιτές σε όλους σχεδόν τους ανθρώπους, ασχέτως βαλαντίου και μεγέθους budget. Με άλλα λόγια, όποιος έχει κάποιο πρόβλημα με την εμφάνιση του, μπορεί να το λύσει με λίγα χρήματα και να έχει ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι πολύ απλός: η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ και όλες οι διαδικασίες έχουν γίνει πιο απλές και πιο γρήγορες, οπότε μειώνεται και το κόστος τους.

Για πολλούς κατοίκους ακριτικών ή περιφερειακών περιοχών όμως, υπάρχει ένας παράγοντας που φαίνεται ότι ανεβάζει σημαντικά το κόστος μίας πλαστικής επέμβασης: οι μετακινήσεις. Πολλοί κάτοικοι μικρότερων πόλεων επιλέγουν να κάνουν μία πλαστική επέμβαση σε κάποια κοντινή μεγάλη πόλη – συνήθως την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη – οπότε και οι μετακινήσεις προσθέτουν σημαντικά ποσά στο συνολικό κόστος της επέμβασης, κάνοντας την πλαστική άπιαστο όνειρο για πολλούς κατοίκους. Με άλλα λόγια, φαίνεται πως μόνο οι κάτοικοι των μεγάλων πόλεων έχουν επωφεληθεί από τη πρόοδο της τεχνολογίας και της ιατρικής γενικότερα.

Παρατηρώντας τη Δράμα λοιπόν, μπορούμε να δούμε ότι όντως οι περισσότεροι που θέλουν να κάνουν μία πλαστική επιλέγουν να πάνε προς τη Θεσσαλονίκη, ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που πάνε και στην Αθήνα. Είναι λογικό λοιπόν πολλοί Δραμινοί να νομίζουν ότι δεν μπορούν να κάνουν μία πλαστική, αφού απλά δεν έχουν τον χρόνο και το χρήμα για τόσο πολλές (και συχνές) μετακινήσεις. Αυτό όμως είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος, αφού στη πραγματικότητα δεν υπάρχει λόγος να γίνει κάτι τέτοιο. Ένας πλαστικός χειρουργός στη Δράμα θα είναι πάντα η καλύτερη και πιο οικονομική επιλογή για έναν Δραμινό. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Η εξοικονόμηση χρημάτων μπορεί να είναι τεράστια

Όπως είπαμε και πριν, μια πλαστική επέμβαση χρειάζεται αρκετές επισκέψεις για να ολοκληρωθεί όσο πιο σωστά γίνεται. Όλες οι επισκέψεις πρέπει να γίνουν και να έχουν την διάρκεια αλλά και τη συχνότητα που ορίζει ο γιατρός για να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν πιο ομαλή εξέλιξη και πορεία της επέμβασης και φυσικά το καλύτερο αποτέλεσμα. Με απλά λόγια, θα χρειαστεί να πάτε αρκετές φορές στον γιατρό σας για να γίνει σωστά η επέμβαση σας. Όσο μικρότερο το κόστος των μετακινήσεων, τόσο πιο μικρό θα είναι και το συνολικό κόστος της επέμβασης. Εννοείται λοιπόν ότι αν οι μετακινήσεις είναι μόνο τοπικές, το κόστος τους θα είναι και πολύ μικρό.

Οι τοπικοί γιατροί έχουν καλύτερες τιμές

Οι γιατροί στη Δράμα αλλά και άλλες μικρότερες πόλεις που είναι κοντά σε μεγάλα αστικά κέντρα, ξέρουν ότι είναι πολύ πιθανό πολλοί συμπολίτες τους να προτιμούν να πάνε εκεί για να κάνουν την επέμβαση τους. Προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες αλλά και για να τους κρατήσουν στην περιοχή τους, συνήθως έχουν και κάπως καλύτερες τιμές. Μπορεί οι τιμές τους να μην είναι θεαματικά καλύτερες από αυτές που θα βρείτε στις μεγάλες πόλεις, αλλά σίγουρα είναι αρκετά χαμηλές ώστε να δημιουργούν μία σημαντική διαφορά στο τελικό σύνολο.

Οι γιατροί των μικρότερων πόλεων είναι πιο διαλλακτικοί

Οι γιατροί στις μεγάλες πόλεις έχουν πολύ συγκεκριμένο τρόπο εργασίας αλλά και πάρα πολύ αυστηρό και γεμάτο πρόγραμμα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να πρέπει να συμβιβαστείτε απόλυτα με το δικό τους πρόγραμμα και να αλλάξετε σημαντικά το δικό σας. Αυτό δεν συμβαίνει σε τόσο μεγάλο βαθμό στη Δράμα ή σε άλλες μικρές πόλεις, αφού οι γιατροί έχουν σαφώς μικρότερη πελατεία και μπορούν να δείξουν κάποια ευελιξία στο πρόγραμμα τους. Συχνά οι εν λόγω γιατροί είναι και πιο ευέλικτοι όσον αφορά τις τιμές, λόγω πάλι του μικρού μεγέθους της αγοράς.