Πλαστικοί Χειρουργοί – Βασιλίσσης Σοφίας

Πλαστικοί Χειρουργοί στην Βασιλίσσης Σοφίας

Πλέον οι πλαστικοί χειρουργοί έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Τις τελευταίες δεκαετίες, οι όποιες ατέλειες στην εμφάνιση έχουν πάψει να είναι εμπόδια για τη ζωή και την αυτοπεποίθηση κάποιου. Η πλαστική χειρουργική αλλά και η ιατρική γενικότερα έχουν προχωρήσει τόσο πολύ που το να βελτιώσει κανείς την εμφάνιση του και να διορθώσει τις ατέλειες της είναι πλέον αρκετά γρήγορο, σχεδόν απόλυτα ασφαλές και πολύ οικονομικό σε σχέση με άλλα χρόνια. Πλέον λοιπόν οι πλαστικοί αυξάνονται ολοένα σε αριθμό, αφού όλο και περισσότεροι επιλέγουν αυτόν τον πολύ δημοφιλή αλλά και αρκετά επικερδή κλάδο της ιατρικής. Αυτό σημαίνει ότι στις μεγάλες πόλεις, είναι πολύ εύκολο να βρει κανείς εκατοντάδες πλαστικούς.

Το γεγονός ότι υπάρχουν τόσο πολλοί πλαστικοί σε μία πόλη δεν είναι για όλους κάτι το θετικό. Γνωρίζοντας ότι η σωστή επιλογή χειρουργού έχει τεράστια σημασία για την έκβαση της επέμβασης και φυσικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, βλέποντας τη μεγάλη ποσότητα γιατρών σε πόλεις όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, δεν είναι λίγοι αυτοί που απλά πελαγώνουν και τα χάνουν. Οι αριθμοί ενώ θα έπρεπε να τους ενθαρρύνουν, στη πραγματικότητα τους αποθαρρύνουν και μπορεί να τους κάνουν ακόμη και να αναβάλουν ή και να παρατήσουν το όνειρο τους για μία καλύτερη εμφάνιση.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι αν και όντως η επιλογή του σωστού γιατρού είναι παράγοντας κλειδί για μία καλή πλαστική με άριστο αποτέλεσμα από όλες τις απόψεις, η κατάσταση στις μεγάλες πόλεις, παρά τα μεγάλα μεγέθη, είναι απόλυτα διαχειρίσιμη. Οι καλύτεροι γιατροί επιλέγουν συνήθως περιοχές στο Κέντρο της πόλης για να είναι κοντά σε όσο το δυνατόν περισσότερους ασθενείς αλλά για να είναι εύκολη η πρόσβαση στα ιατρεία τους με να μέσα Αστικής συγκοινωνίας. Σε κάθε πόλη λοιπόν, μπορούμε να πούμε ότι προκύπτει ή δημιουργείται μία περιοχή στην οποία έχουν τα ιατρεία ή τα γραφεία τους οι περισσότεροι από τους καλύτερους πλαστικούς χειρουργούς της πόλης. Στη περίπτωση της Αθήνας, η περιοχή αυτή είναι η Βασιλίσσης Σοφίας.

Γιατί είναι οι καλύτεροι γιατροί στη Βασιλίσσης Σοφίας;

Όπως είπαμε και πριν, οι περισσότεροι γιατροί στις μεγάλες πόλεις επιλέγουν να είναι κοντά στο κέντρο τους και η Βασιλίσσης Σοφίας είναι στη καρδιά της Αθήνας, οπότε και επιτρέπει στους γιατρούς να εξυπηρετούν περισσότερο κόσμο. Επιπλέον, καλύπτεται από πολλά μέσα μεταφοράς, οπότε είναι εύκολο να φθάσουν οι ασθενείς σχετικά γρήγορα κι εύκολα από όποιο σημείο του Λεκανοπεδίου και αν βρίσκονται. Να αναφέρουμε επίσης ότι πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους της Ελλάδας, οπότε είναι εύκολο να τον βρουν ακόμη και όσοι επισκέπτονται την Αθήνα από άλλες πόλεις.

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους οι καλύτεροι γιατροί επιλέγουν να ανοίξουν εκεί τα ιατρεία τους και πολλοί από αυτούς είναι χρήσιμοι και για τους ασθενείς τους. Για παράδειγμα, στη Βασιλίσσης Σοφίας υπάρχουν μεγάλα κτίρια τα οποία περιέχουν σχεδόν αποκλειστικά ιατρεία κι εργαστήρια. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι πολύ απλός: έχουν τη τέλεια διαρρύθμιση και δομή για να στήσει ένας γιατρός το ιατρείο του, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορεί να κάνει και καλύτερα τη δουλειά του, οπότε κερδίζει και ο ασθενής. Επιπλέον, στη περιοχή της Βασιλίσσης Σοφίας υπάρχουν και πολλοί γιατροί και άλλοι ειδικοί της υγείας όλων των ειδικοτήτων, οπότε αν κάποιος ασθενής πρέπει να κάνει κάποιες εξετάσεις ή άλλες προετοιμασίες για την επέμβαση του, μπορεί να πάει συστημένος από τον πλαστικό χειρουργό του για άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση. Με αυτό το τρόπο η όλη διαδικασία της επέμβασης – τόσο πριν την επέμβαση όσο και στα στάδια μετά από αυτή – θα γίνει πολύ γρήγορα και με τη μικρότερη ταλαιπωρία για τον ασθενή. Τέλος, στη περιοχή υπάρχουν και πολλές δημόσιες υπηρεσίες, οπότε είναι κι εύκολο να λυθούν τα όποια γραφειοκρατικής φύσης προβλήματα μπορεί να προκύψουν.

Γιατί όμως να επιλέξω γιατρό στη Βασιλίσσης Σοφίας;

Εννοείται ότι όσα περιγράψαμε παραπάνω είναι σημαντικά πλεονεκτήματα τα οποία φυσικά και θα πρέπει να παίξουν σημαντικό ρόλο την επιλογή σας. Υπάρχει όμως και ένας άλλος λόγος. Μια πλαστική επέμβαση δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση, για την ακρίβεια, είναι πολύ πιθανό να χρειαστούν αρκετές μέρες από την πρώτη επίσκεψη στον γιατρό μέχρι την ολοκλήρωση της επέμβασης, μέχρι δηλαδή να δώσει ο γιατρός το τελικό «ΟΚ» όσον αφορά και την ανάρρωση από το χειρουργείο. Με άλλα λόγια, θα χρειαστεί να κάνετε αρκετές επισκέψεις στο γιατρό σας, τόσο πριν όσο και μετά την επέμβαση.

Πολλοί λοιπόν κουράζονται από τις μετακινήσεις ή απλά δεν αντέχουν το κόστος τους τόσο σε χρήμα όσο και σε χρόνο και τις σταματούν, συνήθως, μετά το χειρουργείο. Αυτό είναι κάτι πολύ κακό καθώς μπορεί να εμφανιστούν επιπλοκές και άλλα προβλήματα, τα οποία και θα είχε προλάβει ένας γιατρός αν ο ασθενής ακολουθούσε σωστά το πρόγραμμα των επισκέψεων του. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, να ξέρετε ότι η απόσταση από τον πλαστικό χειρούργο και η ευκολία πρόσβασης σε αυτόν – και μάλιστα συχνά – είναι από τους πιο βασικούς παράγοντες επιλογής γιατρού για την επέμβαση σας, όποια και να είναι αυτή και όσο απλή να νομίζετε ή να σας πουν ότι είναι.

Πώς θα επιλέξω έναν καλό γιατρό στη Βασιλίσσης Σοφίας;

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε, είναι να αποφασίσετε τι είναι αυτό που θέλετε να αλλάξετε πάνω σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε και ποια είναι η επέμβαση που πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με βάση αυτή την επέμβαση λοιπόν, θα πρέπει να ξεκινήσετε και την αναζήτηση σας, η οποία και στο μεγαλύτερο μέρος της θα γίνει από το διαδίκτυο.

Αφού αποφασίσετε τι επέμβαση θέλετε να κάνετε, θα πάτε σε κάποια μηχανή αναζήτησης όπως το Google και θα πληκτρολογήσετε την επέμβαση που σας ενδιαφέρει και στη συνέχεια τις λέξεις πλαστικοί χειρουργοί Βασιλίσσης Σοφίας Αθήνα. Για παράδειγμα, θα γράψετε «αυξητική στήθους πλαστικοί χειρουργοί Βασιλίσσης Σοφίας Αθήνα». Αυτό θα το κάνετε για να βρείτε τους γιατρούς που ειδικεύονται στην επέμβαση που σας ενδιαφέρει.

Τώρα έχετε μια λίστα με ειδικούς γιατρούς μπροστά σας, οπότε αυτό που μένει να κάνετε είναι ξεχωρίσετε τους καλύτερους. Για να το κάνετε αυτό δεν έχετε παρά να κάνετε αναζητήσεις με το όνομα τους για να βρείτε κριτικές και σχόλια, κατά προτίμηση από πρώην ασθενείς τους καθώς και δείγματα της δουλειάς τους. Αφού ξεχωρίσετε μερικούς, θα πρέπει να τους επισκεφθείτε στα γραφεία τους για να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα.