Πλαστικοί Χειρουργοί – Αγία Παρασκευή

Πλαστικοί χειρουργοί στην Αγία Παρασκευή

Η πλαστική χειρουργική στις μέρες μας δεν μπορεί να θεωρείται μία άπιαστη πολυτέλεια. Δεν απευθύνεται αποκλειστικά στους celebrities. Πλέον, οποιοσδήποτε μπορεί να αλλάξει οτιδήποτε δεν του αρέσει στην εμφάνιση του. Τα ψεγάδια στην εμφάνιση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι εμπόδιο στο να έχουμε την εικόνα που εμείς θέλουμε και οραματιζόμαστε για τον εαυτό μας. Το παν όμως για γίνει η όποια «μεταμόρφωση» με έναν τρόπο όσο το δυνατόν πιο φυσικό, είναι να βρούμε τον σωστό επαγγελματία.

Ένας σωστός πλαστικός χειρουργός είναι κάτι παραπάνω από απλός επαγγελματίας. Στην ουσία είναι ένας επιστήμονας ο οποίος καλείται να κάνει μία λεπτή χειρουργική επέμβαση στο σώμα μας, η οποία μπορεί να μην αφορά κάποιο θέμα ζωής ή θανάτου, αλλά σίγουρα τα λάθος αποτελέσματά της θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις σε κάποιους τομείς της ζωής μας και σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να είναι και μοιραία για την υγεία μας. Γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά σημαντικό να διαλέξουμε τον πλέον κατάλληλο γιατρό πριν να ξεκινήσουμε μία επέμβαση.

Η Αγία Παρασκευή είναι ένας από τους μεγαλύτερους Δήμους της Αθήνας και κατά συνέπεια, έχει πάρα πολλούς πλαστικούς χειρουργούς. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι λόγω του γεγονότος ότι είναι σχετικά κοντά στο κέντρο της Αθήνας, δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν να πάνε εκεί για να κάνουν την επέμβαση που θέλουν. Σε γενικές γραμμές κάτι τέτοιο δεν είναι καλό και καλό θα ήταν να αποφεύγεται αν και όποτε είναι δυνατόν. Ας δούμε λοιπόν λίγο πιο διεξοδικά γιατί η απόσταση πρέπει να παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή πλαστικού χειρουργού και ποιες είναι οι περιπτώσεις στις οποίες μπορείτε να την παρακάμψετε.

Γιατί η απόσταση έχει τόσο μεγάλη σημασία

Για πολλούς ανθρώπους, μία πλαστική επέμβαση είναι μια σχετικά απλή ιατρική διαδικασία η οποία μπορεί να διευθετηθεί μέσα σε δύο ή τρεις το πολύ επισκέψεις στον χειρουργό. Αυτό φυσικά είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος. Όπως είπαμε και παραπάνω, μπορεί μία πλαστική να μην αφορά κάποιο θέμα ζωής και θανάτου, αλλά δεν παύει να είναι χειρουργική επέμβαση, οπότε θα πρέπει να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να μην παρουσιαστούν προβλήματα και επιπλοκές στην πορεία. Με άλλα λόγια, θα χρειαστεί να κάνετε αρκετές επισκέψεις στον γιατρό, τόσο πριν όσο και μετά την επέμβαση προκειμένου να βεβαιωθεί ότι η εξέλιξη της επέμβασης είναι ικανοποιητική. Γι’ αυτό λοιπόν είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε έναν γιατρό με ιατρείο που να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σπίτι ή τη δουλειά σας.  Πολλοί εγκαταλείπουν τις επισκέψεις στους γιατρούς απλά και μόνο επειδή βαριούνται να κάνουν διαδρομές είτε απλά επειδή δεν έχουν χρόνο να σπαταλήσουν στα μποτιλιαρίσματα της Αθήνας.

Οι πλαστικοί χειρουργοί στην Αγία Παρασκευή είναι αρκετοί και είναι και πάρα πολύ καλοί. Αυτό λοιπόν που εσείς θα πρέπει να κάνετε, είναι να βρείτε ποιος είναι ο καλύτερος για τη περίπτωση σας, λαμβάνοντας υπόψη και την απόσταση από τον χώρο σας. Πριν από μερικά χρόνια αυτό θα το κάνατε ψάχνοντας στον Χρυσό Οδηγό και παίρνοντας πολλά τηλέφωνα. Σήμερα, χάρη στο διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε τον καλύτερο χειρουργό για σας μέσα σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα!

Βρείτε τον καλύτερο χειρουργό κοντά σας Με δύο απλά βήματα

Πριν ξεκινήσετε την έρευνα σας, θα πρέπει να καταλάβετε καλά ότι δεν είναι όλοι οι πλαστικοί χειρουργοί ίδιοι. Ενώ όλοι λαμβάνουν σε γενικές γραμμές την ίδια βασική εκπαίδευση στις σχολές και μπορούν δυνητικά να αναλάβουν οποιαδήποτε επέμβαση, οι περισσότεροι έχουν κάποια εξειδίκευση η οποία προκύπτει από την εμπειρία τους ή και από την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό που διαθέτουν στο γραφείο ή τη κλινική τους. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει λοιπόν, είναι να βρείτε έναν γιατρό που να έχει εξειδίκευση στη δική σας επέμβαση.

1: Βρείτε τον σωστό γιατρό για την επέμβαση σας

Όπως είπαμε και πριν, το να βρείτε γιατρούς που να ειδικεύονται στην επέμβαση σας είναι πάρα πολύ απλό και γρήγορο. Αρκεί να πάτε στο Google ή σε κάποια άλλη search engine και να γράψετε την επέμβαση που σας ενδιαφέρει μαζί με τον όρο «Αγία Παρασκευή». Ας πούμε για παράδειγμα ενδιαφέρεστε για αύξηση στήθους, τότε θα ανοίξετε το Google, θα πληκτρολογήσετε «πλαστικός χειρουργός Αγία Παρασκευή αύξηση στήθους» και θα κάνετε την αναζήτηση. Τα αποτελέσματα που θα πάρετε θα είναι σαφώς λιγότερα από αυτά για τον όρο «πλαστικός χειρουργός Αγία Παρασκευή» και αυτό συμβαίνει γιατί θα βλέπετε μόνο γιατρούς οι οποίοι αναφέρουν την αύξηση στήθους (ή όποια άλλη επέμβαση σας ενδιαφέρει) στην ιστοσελίδα τους.

Αφού λοιπόν βρήκατε τους γιατρούς στην Αγία Παρασκευή που ειδικεύονται στη επέμβαση σας, θα πρέπει να βρείτε και ποιοι είναι πιο κοντά σε σας, αυτό θα γίνει πάλι πολύ γρήγορα χάρη στο internet,

2: Βρείτε τον ειδικό που είναι πιο κοντά στον χώρο σας

Αφού λοιπόν θα έχετε βρει τους γιατρούς που σας ενδιαφέρουν, το μόνο μένει να κάνετε είναι να δείτε την διεύθυνση των αποτελεσμάτων προκείμενου να αποκτήσετε μία γενική εικόνα για το που βρίσκονται. Ακόμη καλύτερα, οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης – εννοείται και η Google – παρέχουν τη δυνατότητα να δείτε στον χάρτη της Αγίας Παρασκευής ή οποιασδήποτε άλλης πόλης τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης. Κάντε κλικ λοιπόν στο εικονίδιο με τον χάρτη που θα εμφανισθεί μαζί με τα αποτελέσματα. Οι κόκκινες κουκκίδες είναι τα ιατρεία που ταιριάζουν στους όρους της αναζήτησης σας. Το μόνο που μένει είναι να διαλέξετε τον γιατρό με τις καλύτερες βαθμολογίες που είναι πιο κοντά στη τοποθεσία που σας ενδιαφέρει.

Πότε μπορείτε να παρακάμψετε το κριτήριο της απόστασης

Όπως είπαμε και πριν, είναι πολύ σημαντικό να βρείτε έναν πλαστικό χειρουργό που να είναι έμπειρος αλλά και καλά καταρτισμένος στην επέμβαση που σας ενδιαφέρει. Η Αγία Παρασκευή, όπως είπαμε, έχει αρκετούς, ωστόσο αν η επέμβαση που ψάχνετε να είναι λιγότερο συνηθισμένη, ενδέχεται να μην βρείτε κάποιον ειδικό στην περιοχή. Δεδομένου ότι η υγεία μας είναι πάνω απ’ όλα, σε αυτή και μόνο τη περίπτωση έχετε το ελεύθερο να παρακάμψετε το κριτήριο της απόστασης. Εννοείται όμως ότι και πάλι θα πρέπει να επιλέξετε έναν γιατρό που να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σπίτι σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται συνέχεια να πηγαίνετε στην Αθήνα, όπου είναι βέβαιο ότι θα βρείτε κάποιον με την κατάλληλη ειδικότητα.