Πλαστικοί Χειρουργοί – Άργος

Πλαστικοί χειρουργοί στο Άργος

Οι πλαστικές επεμβάσεις για πολλά χρόνια πιστεύονταν ότι ήταν ένα προνόμιο που μπορούσαν να απολαύσουν μόνο οι πολύ πλούσιοι και οι διάσημοι αστέρες του τραγουδιού και του σινεμά, αλλά τα πράγματα είναι πλέον πολύ διαφορετικά και πολύ καλύτερα. Στις μέρες μας οι επεμβάσεις είναι πολύ πιο φθηνές απ’ ότι στο παρελθόν, οπότε μπορούμε να πούμε ότι είναι προσιτές σε όλους σχεδόν τους ανθρώπους, άσχετα από το πόσο μεγάλο είναι το πορτοφόλι τους. Με άλλα λόγια, αν κάποιος δεν νιώθει άνετα για κάποιο λόγο με την εμφάνιση του, μπορεί να το αλλάξει ξοδεύοντας σχετικά λίγα χρήματα και να έχει ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Αυτό γίνεται επειδή η επιστήμη έχει προχωρήσει πάρα πολύ και οι επεμβάσεις είναι πια πιο απλές και πιο γρήγορες, με αποτέλεσμα να μειώνεται και το κόστος τους.

Ωστόσο, για όσους μένουν σε ακριτικές ή περιφερειακές περιοχές, υπάρχει ένας παράγοντας που μπορεί να αυξήσει σημαντικά το κόστος μίας πλαστικής επέμβασης: οι μετακινήσεις. Οι άνθρωποι αυτοί συχνά επιλέγουν να κάνουν μία πλαστική επέμβαση σε κάποια κοντινή μεγάλη πόλη – συνήθως την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη – οπότε και το κόστος των μετακινήσεων προστίθεται στο συνολικό κόστος της επέμβασης, κάνοντας την πλαστική όνειρο θερινής νυκτός για πολλούς που μένουν σε αυτές τις περιοχές. Με άλλα λόγια, θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι δικαιολογημένο αυτοί οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι μόνο οι κάτοικοι των μεγάλων πόλεων έχουν επωφεληθεί από τη πρόοδο της τεχνολογίας και της ιατρικής γενικότερα.

Πέρα από τις μετακινήσεις όμως, κάποιοι κάτοικοι μικρών πόλεων θεωρούν ότι οι πλαστικές είναι ακόμη ακριβές. Το Άργος δεν αποτελεί εξαίρεση. Πάλι οι μετακινήσεις αποτελούν το κλειδί γι’ αυτή την εγγύηση, αφού θεωρούν ότι απλά θα κάνουν τα νοσήλεια και τις αμοιβές των γιατρών ακόμη πιο ακριβά, λόγω της πρόσθεσης που αναφέραμε παραπάνω. Ας δούμε λοιπόν πως μπορείτε να μειώσετε σημαντικά το κόστος μίας πλαστικής επέμβασης στο Άργος και όχι μόνο.

Μείνετε στο Άργος

Όπως μπορείτε να καταλάβετε και από τα παραπάνω, ο καλύτερος τρόπος για να μείνει το κόστος της επέμβασης σας σε λογικά επίπεδα είναι να αποφύγετε ένα πολύ βασικό λάθος: τις μεγάλες μετακινήσεις για τη πλαστική σας. Οι πλαστικές χρειάζονται πολλές επισκέψεις για να ολοκληρωθούν σωστά, οπότε το κόστος των μετακινήσεων σας από και προς το ιατρείο μπορεί να αυξήσει σημαντικά και το συνολικό κόστος όλης της επέμβασης. Επιπλέον, η επιτυχής έκβαση της επέμβασης μπορεί να μπει σε κίνδυνο εξαιτίας των πολλών μετακινήσεων, αφού έχει παρατηρηθεί ότι πολλοί δεν αντέχουν το χρηματικό κόστος και τη ταλαιπωρία τους και ζητούν από τον γιατρό να επισπεύσει τις διαδικασίες. Όσο πιο κοντά είναι ο πλαστικός, τόσο το καλύτερο και για το πορτοφόλι σας αλλά και για την επέμβαση σας.

Δοκιμάστε να διαπραγματευτείτε

Είναι γνωστό σε όλους ότι στις μεγάλες πόλεις οι τιμές που ζητούν οι πλαστικοί χειρουργοί για τις υπηρεσίες τους να είναι «ακατέβατες» και μη-διαπραγματεύσιμες, αλλά αυτό δεν ισχύει και στις μικρότερες πόλεις, όπως είναι για παράδειγμα το Άργος. Εκεί οι γιατροί είναι ποιο διαλλακτικοί όσον αφορά τις τιμές τους. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι μέλη της τοπικής τους κοινωνίας, οπότε και γνωρίζουν πολύ καλά την οικονομική κατάσταση των πελατών τους. Επίσης, επειδή η αγορά τους είναι σχετικά περιορισμένη, είναι διατεθειμένοι να βάλουν και λίγο νερό στο κρασί τους για να μη χάσουν κάποιον πελάτη. Γι’ αυτούς ακόμη και ο τελευταίος πελάτης είναι υπερπολύτιμος, αυτό πολλές φορές δεν ισχύει στους γιατρούς της πόλης.

Μιλήστε με πολλούς γιατρούς

Μπορεί να  μην το ξέρετε, αλλά στο Άργος θα βρείτε αρκετούς πλαστικούς χειρουργούς και είναι όλοι τους εξαιρετικοί στη δουλειά τους. Αν θέλετε να πετύχετε μία καλή τιμή λοιπόν, προτείνουμε να επισκεφθείτε όσο το δυνατόν περισσότερους, να μιλήσετε μαζί τους, να δείτε τη δουλειά τους, να κρίνετε την μεταξύ σας επικοινωνία και φυσικά να ζητήσετε και μία οικονομική εκτίμηση για την επέμβαση. Μπορεί να ακούσετε μεγάλες διαφορές όσον αφορά τόσο το κόστος της επέμβασης όσο και τη «φύση» της.