Πλαστικοί Χειρουργοί – Άγιος Νικόλαος

Πλαστικοί χειρουργοί στον Άγιο Νικόλαο

Η πλαστική χειρουργική μπορούμε να πούμε πως παλιότερα δεν ενδιέφερε και πάρα πολλούς γιατρούς, πράγμα που φαίνεται από το γεγονός ότι όσοι επέλεγαν να ακολουθήσουν τον εν λόγω κλάδο ήταν πάρα πολύ λίγοι. Σήμερα όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, αφού βλέπουμε πως είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς κλάδους της ιατρικής. Πλέον πλαστικοί χειρουργοί και κλινικές υπάρχουν ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας. Αυτό αυτόματα σημαίνει και ότι υπάρχει έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των γιατρών, οπότε κι έχουν μειωθεί αρκετά δραματικά οι τιμές των κάποτε «άπιαστων» επεμβάσεων, κάνοντας τις προσιτές σε όλους και σε όλες. Πλέον λοιπόν, ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει μία πλαστική και μάλιστα σε αρκετά οικονομική τιμή.

Αυτό ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν πολλοί πουν δεν το καταλαβαίνουν ή το γνωρίζουν, αφού το πρώτο πράγμα που κάνουν όταν ψάχνουν για γιατρό είναι να εστιάσουν την έρευνα τους σε κάποια μεγάλο αστικό κέντρο όπως το Ηράκλειο, η Αθήνα ή ακόμα και η Θεσσαλονίκη και όχι στη πόλη στην οποία μένουν. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της αντίληψης ότι οι γιατροί σε μικρές σχετικά πόλεις δεν είναι καλοί και ότι μόνο στις μεγάλες πόλεις υπάρχουν άξιοι επιστήμονες. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Όσον αφορά τους κατοίκους Αγίου Νικολάου, βλέπουμε ότι συχνά δεν δείχνουν εμπιστοσύνη στους πλαστικούς χειρουργούς της περιοχής τους. Οι πλαστικοί χειρουργοί στον Άγιο Νικόλαο εννοείται ότι είναι πολύ καλοί και άξιοι επιστήμονες που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τους πλαστικούς χειρουργούς στο Ηράκλειο, την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, τους οποίους και φαίνεται να προτιμούν περισσότερο οι κάτοικοι του Αγίου Νικολάου. Γιατί όμως είναι τόσο σημαντικό λάθος αυτό;

Η απόσταση έχει ρόλο κλειδί στην επιτυχία της κάθε επέμβασης

Εννοείται ότι η έρευνα για έναν καλό επιστήμονα ο οποίος να είναι κι εξειδικευμένος στην επέμβαση την οποία ενδιαφέρεται να κάνει κάποιος είναι το πιο σημαντικό μέρος όσον αφορά τη διαδικασία προετοιμασίας για μία πλαστική. Ωστόσο, υπάρχει και άλλος ένας εξίσου ή ακόμη και περισσότερο σημαντικός παράγοντας που πρέπει οπωσδήποτε ληφθεί υπόψη και μάλιστα πολύ σοβαρά: η απόσταση. Ο γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο κοντά είναι ο πλαστικός χειρουργός στον τόπο κατοικίας ή εργασίας τους ασθενή, τόσο καλύτερες θα είναι οι πιθανότητες επιτυχίας της επέμβασης του, ενώ μειώνεται σημαντικά και ο κίνδυνος να παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα ή επιπλοκή μετά την ολοκλήρωση της. Γιατί όμως;

Οι πλαστικές έχουν αρκετά μεγάλη διάρκεια

Κάτι που δεν μπορούν να καταλάβουν εύκολα όσοι δεν έχουν κάνει τουλάχιστον μία πλαστική είναι το γεγονός ναι μεν θεωρούνται σχετικά απλές και ακίνδυνες επεμβάσεις – δεν είναι επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς – αλλά δεν είναι δα και τόσο απλές όσο μία επίσκεψη στον οδοντίατρο. Για να εξασφαλιστεί το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς τον κίνδυνο επιπλοκών, θα χρειαστεί να γίνουν αρκετές επισκέψεις στον πλαστικό τόσο πριν όσο και μετά την επέμβαση. Στα πλαίσια αυτών των επισκέψεων θα γίνει ο σωστός σχεδιασμός της επέμβασης, αφού πρώτα έχει καταλάβει ο γιατρός ακριβώς τι είναι αυτό που θέλετε να πετύχετε με την επέμβαση σας. Μετά την επέμβαση ο γιατρός θα σας παρακολουθεί τακτικά για να εξασφαλίσει ότι δεν θα παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα και να αντιδράσει εγκαίρως σε περίπτωση που φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά.

Πώς θα βρω όμως έναν καλό γιατρό στον Άγιο Νικόλαο;

Χάρη στο διαδίκτυο το να βρει κανείς έναν καλό πλαστικό χειρουργό στον Άγιο Νικόλαο είναι εξαιρετικά γρήγορο και απλό. Απλά μπείτε στο Google ή μια άλλη μηχανή αναζήτησης και να ψάξετε με τους όρους «πλαστικοί χειρουργοί Άγιος Νικόλαος» μαζί με την επέμβαση που σας ενδιαφέρει. Έτσι θα βρείτε αμέσως όχι μόνο όλους τους πλαστικούς χειρουργούς του Αγίου Νικολάου, αλλά και όσους ειδικεύονται στην επέμβαση που θέλετε να κάνετε, πράγμα πολύ σημαντικό για την επιτυχία της επέμβασης σας και την γρήγορη και χωρίς προβλήματα ανάρρωση από αυτήν.